A Budapest Bábszínház Helló, Heraklész című új darabját tűzi műsorra. Gödöllőn a Sportcsarnok előtt a COME MATE kétnapos fesztivál kínál tartalmas programot. A Rózsa Művelődési Házban Bagdy Emőke, Kispesten Kepes András előadását hallgathatjuk. A Krisztinavárosi Hangszínházban ősbemutatóra kerül sor.

Heraklész a Bábszínházban

Helló, Heraklész címmel Tasnádi István Héraklész mítoszából írt új darab, kifejezetten a Budapest Bábszínház társulata számára.

Kovács Judit a színpadon

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Testvér-féltékenység és testvéri szeretet

A legendás hős (ma úgy mondanánk: szuperhős) Héraklész és hétköznapi halandó féltestvére, Iphiklész történetén keresztül a mitológia eszköztárával, de a mai gyerekek nyelvén beszél bátorságról, hősiességről, kiválasztottságról, elbizakodottságról, testvérféltékenységről és testvéri szeretetről.

COME MATE Szabadegyetem Gödöllőn

A Hangjegy Színház a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetemmel együttműködve 2021. október 12-én és 13-án megrendezi a COME MATE Szent István Szabadegyetemet.

Este a színpadon a Cimbali

A Magyar Teátrum Színházi sátorban

Magyar Teátrum Színházi Sátorban a Sportcsarnok előtt 16 órától Hámori Gabriella és Czutor Zoltán – irodalmi délutánra és közönségtalálkozóra kerül sor.17.30-tól cirkuszművészeti előadás, majd Swing á la Django koncert várja a közönséget. A napot a Cimbaliband és Danics Dóra – IRAM koncert zárja. A program 13-án folytatódik.

Bagdy Emőke a Rózsa Művelődési Házban

Kiutak a válságból. A megküzdés lehetőségei. Mit tehetünk, amikor látszólag nem tehetünk semmit? Ha kívül bezárult a lehetőségek köre, fordulj befelé és önmagadon kezdd el a változtatást, hogy azután a külső valóságban is használd és másoknak is átadhasd tudásodat, üzeni a pszichológia tudománya. Jelszó: túlélni, talpon maradni, újra kezdeni.

Boldog hülye és okos depressziós Kepes Andrással

Kispesten a KMO-ban

Október 12-én, 18 órától tekinthetjük meg Kepes Andás: Boldog hülye és az okos depressziós című előadását, Kispesten a KMO-ban.

MARTZIUS – Ősbemutató a Krisztina téren

A Márai Sándor Művelődési Ház Hangszínházában MARTZIUS címmel Plosszer Ferenc pápai káplán 1848-49-es naplóját Czető Bernát László dramatizálta. Közreműködik: Bodor Géza, Nagy Sándor, Rák Kati, Végh Judit. „Mindent vesztettünk, csak a becsületet nem.”

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/budapestbabszinhaz