A hétvégén két elővárosi vonalon is pályakarbantartást végez a MÁV. Emiatt változik a közlekedés Esztergon és Dunaújváros felé.

Korlátozások

Rákosrendező és Piliscsaba között két hétvégén péntek estétől hétfő hajnalig, szeptember 16-án 22:30-tól 19-én 4:15-ig, továbbá 23-án 22:30-tól 26-án 4:15-ig lesznek korlátozások – írja közleményében a MÁV.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pótlóbuszok közlekednek

Budapest, Árpád híd autóbuszállomás és Piliscsaba vasútállomás között pótlóbuszok közlekednek, melyek egyik irányban sem érintik Rákosrendező, Vasútmúzeum, Angyalföld és Újpest állomást.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Több helyen megállnak a buszok

A buszok mindegyike megáll Budapesten, a Flórián téren, illetve napközben a Z72-es vonatokhoz csatlakozó buszok egy része, valamint az éjszakai időszakban az S72-es vonatokhoz csatlakozó buszok a Bécsi úton még több megállóban is.

Sűrűn közlekednek

A pótlóbuszokkal napközben félóránként biztosított a Flórián tér, valamint Solymár és Pilisvörösvár vasútállomás elérése, a többi megállóhelyen pedig óránként állnak meg a pótlójáratok.

Módosul az S76-os járat

Az S76-os vonatok útvonala szombaton és vasárnap módosul: a Nyugati pályaudvar és Rákos között közlekednek, Rákosrendezőn és Újpalota megállóhelyen állnak meg.

Másképp jár a vonat Dunaújváros irányában

A Pusztaszabolcs–Dunaújváros vonalon is pályakarbantartást végeznek szeptember 17-én és 18-án,  ezért a Déli pályaudvar és Dunaújváros között közlekedő S42-es vonatok utasait Pusztaszabolcs és Dunaújváros között pótlóbuszok szállítják.

Pótlóbuszok járnak

A vonatok a Déli pályaudvar és Pusztaszabolcs között változatlan menetrend szerint közlekednek, ehhez csatlakoznak a pótlóbuszok, melyek Dunaújvárosból korábban indulnak, illetve oda később érkeznek.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

Halálos baleset Újbudán: kettévágta a betonoszlop a Mazdát, egy 20 éves lány a helyszínen meghalt

Kiemelt kép: illusztráció