A hétvégén két elővárosi vonalon is pályakarbantartást végez a MÁV. Emiatt változik a közlekedés Esztergon és Dunaújváros felé.

Korlátozások

Rákosrendező és Piliscsaba között két hétvégén péntek estétől hétfő hajnalig, szeptember 16-án 22:30-tól 19-én 4:15-ig, továbbá 23-án 22:30-tól 26-án 4:15-ig lesznek korlátozások – írja közleményében a MÁV.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Pótlóbuszok közlekednek

Budapest, Árpád híd autóbuszállomás és Piliscsaba vasútállomás között pótlóbuszok közlekednek, melyek egyik irányban sem érintik Rákosrendező, Vasútmúzeum, Angyalföld és Újpest állomást.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Több helyen megállnak a buszok

A buszok mindegyike megáll Budapesten, a Flórián téren, illetve napközben a Z72-es vonatokhoz csatlakozó buszok egy része, valamint az éjszakai időszakban az S72-es vonatokhoz csatlakozó buszok a Bécsi úton még több megállóban is.

Sűrűn közlekednek

A pótlóbuszokkal napközben félóránként biztosított a Flórián tér, valamint Solymár és Pilisvörösvár vasútállomás elérése, a többi megállóhelyen pedig óránként állnak meg a pótlójáratok.

Módosul az S76-os járat

Az S76-os vonatok útvonala szombaton és vasárnap módosul: a Nyugati pályaudvar és Rákos között közlekednek, Rákosrendezőn és Újpalota megállóhelyen állnak meg.

Másképp jár a vonat Dunaújváros irányában

A Pusztaszabolcs–Dunaújváros vonalon is pályakarbantartást végeznek szeptember 17-én és 18-án,  ezért a Déli pályaudvar és Dunaújváros között közlekedő S42-es vonatok utasait Pusztaszabolcs és Dunaújváros között pótlóbuszok szállítják.

Pótlóbuszok járnak

A vonatok a Déli pályaudvar és Pusztaszabolcs között változatlan menetrend szerint közlekednek, ehhez csatlakoznak a pótlóbuszok, melyek Dunaújvárosból korábban indulnak, illetve oda később érkeznek.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet

Halálos baleset Újbudán: kettévágta a betonoszlop a Mazdát, egy 20 éves lány a helyszínen meghalt

Kiemelt kép: illusztráció