Korda György és Balázs Klári már évek óta kettesben tölti a szentestét. A házaspárnak nagyon hiányoznak a már elhunyt családtagok, barátok.

Énekel és közvetít

Január elején már a 84. születásnapját ünnepelheti Korda György. A napjainkban is népszerű énekes kommentátorként is dolgozik a pókerversenyek tévés közvetítésében, ami szinte egy második állása. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

„Klárika tart karban”

„Engem bizony Klárika tart karban” – nevetett az énekes, aki persze hozzátette azt is, a felé irányuló szeretet is fitten tartja.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Benne van az izgalom

„Bennem a mai napig minden egyes előadás előtt van izgalom, de azt gondolom, hogy ez jó, mert szerintem ettől is tud jól teljesíteni egy művész, hogy izgatja és fontos neki az, hogy jó legyen és szeressék. Ha úgy állnánk hozzá, majd rutinból megoldjuk, akkor nem is szabadna már csinálni”– mondta Korda György.

Kettesben töltik a szentestét

Korda György és felesége, Balázs Klári kettesben tölti majd a szentestét. „A kedvenc karácsonyi dalom a Fehér karácsony. Mindig ezt hallgatjuk, meg Charles Gounod Ave Maria című szerzeményét” – mesélte a legendás énekes.

Hiányoznak az elhunyt hozzátartozók

„Ahogy a szüleink és a hozzátartozóink már elmentek, és itt hagytak minket, most már évek óta csak kettesben ünnepeljük a szentestét. Az is meghitt persze, de hiányoznak azok a barátok, családtagok, akikkel éveken keresztül töltöttük ezt az időszakot. Elvesztésük miatt szenteste mindig csak ketten vagyunk, aztán megyünk rokonokhoz, barátokhoz” – vallotta be a lapnak az énekes.

Eladták otthonukat

Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, Korda György és Balázs Klári eladták szeretett otthonukat, a 2. kerületben álló Korda-villát. A házaspár a berendezési tárgyak jelentős részét adományként ajánlottak fel a kerület javára.

780 millióért hirdették meg

A Korda-házaspár még az év elején túladott a szeretett Korda-villán. A Szikla utcai 22 szobás épületet szállóként üzemeltették és tavaly decemberben 780 millió forintért hirdették meg. A 2. kerületi villa 32 évvel ezelőtt épült, 2017-ben esett át egy nagyobb renováláson, amibe a házaspár akkori elmondása szerint szinte minden pénzét beleölte. 

Nem tartozik senkire

„Igen, már idén januárban eladtuk a villánkat és nem vertük nagy dobra, mert úgy gondoltuk, hogy ez nem tartozik senki másra. Most is teljes mértékben tiszteletben tartjuk az adásvételi szerződésben foglaltakat így semmilyen információt nem szeretnék kiadni az ügyben” – mondta Balázs Klári.

Magas volt a gázszámlájuk

„A mostani rezsiárakból is tudjuk, hogy ez egy nagyon jó döntés volt. Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 ezer forint volt a gázszámlánk, ami ki tudja most mennyi lenne” – tette hozzá Klárika

Luxuslakások lesznek benne

A legendás épületet a jelek szerint egy ingatlanfejlesztő vette meg, és luxus-társasházat alakít ki benne – szúrta ki a Pénzcentrum. A “Villa Provence” néven futó projekt keretein belül ötféle lakást hirdetnek most a legnagyobb hazai ingatlanos portálon – a hirdetés szövege szerint összesen 7 különálló lakás lesz az épületben. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Korda György és Balázs Klári. Fotó: archív