Frontálisan ütközött egy terepjáró és egy személyautó az 1111-es úton, a kiskovácsi kórház mellett. A két járműben összesen három fő utazott, többen megsérültek. A műszaki mentés idejére az utat lezárták. Pilisszentkereszten ugyancsak történt egy ütközés. Az ott élők szerint a sok figyelmetlenség miatt arrafelé rendszeresek a balesetek. Beszámolónk végén mutatjuk a Pomázi Tűzoltóság helyszíni fotóit.

Fának ütközött, majd lelépett

Fának ütközött egy német rendszámos, rakomány nélküli kisteherautó Pilisszentkereszt határában. A kiérkező pomázi tűzoltók a járművet áramtalanították, helyszínt biztosították. A sofőr a helyszínt gyalogosan elhagyta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A baleset helyszíne

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Frontális karambol a Kiskovácsi kórháznál

Nem sokkal később frontálisan ütközött egy terepjáró és egy személyautó az 1111-es úton, a kiskovácsi kórház mellett. A két járműben összesen három fő utazott, két személy közülük könnyű sérülést szenvedett. A műszaki mentés idejére az utat lezárták.

Rendszeresek a balesetek

„Néhány napja a száraz úton, kiváló látási viszonyok között történt ugyanezen a szakaszon baleset. Rendszeres ezen a szakaszon a vezetői hiba, balesetek” – írta egy környékbeli, reagálva a történtekre.

Hihetetlen

„Hihetetlen, hogy néhány kanyar kifog a sofőrökön. Mert mobiloznak, nem figyelnek, gyorsan mennek, előzgetnek, mert azt hiszik, hogy rommá elektronikázott autójuk minden hülyeségüket és felelőtlenségüket korrigálja. Hát nem” – tetet hozzá egy másik kommentelő.

Figyelni kell minden esetben

„Ezeket nem véletlen hívják SEGÉDelektronikának, illetve vezető TÁMOGATÓ rendszereknek, nem pedig vezető helyettesítőnek. A figyelmes és felelős vezetést semmi sem pótolja. Ha olyan és annyi hegyünk lenne, mint az osztrákoknak vagy Svájcban, már az autóállományunk fele totálkár lenne” – fűzte hozzá valaki. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Helyszíni felvétel

Kiemelt kép: a frontális ütközés helyszíne. Fotók: Facebok/Pomázi Tűzoltóság