Egy hét és három újabb gépkocsi feltörése után megint elfogták a rendőrök azt a 32 éves pomázi férfit, aki korábban letette a nagyesküt, hogy soha többet nem csinál hasonlót. A bíróság most letartóztatta.

Ígéretet tett

A police.hu már korábban is hírt adott a férfi bűnös ténykedéseiről, akkor ígéretet tett kihallgatójának, nem fog többé olyat csinálni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Menekülés közben fogták el

A rendőrök öt gépkocsi feltörése és egy betörés miatt tettek fel neki kérdéseket, miután 2022. január 24-én menekülés közben elfogták. Vallomásában egy nő miatt félresiklott életéről beszélt. Legutóbbi, a 2022. február 9-i elfogását követő kihallgatáson már nem volt annyira beszédes, megtagadta a vallomástételt, írta meg a police.hu.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Ezt a kocsi is feltörte:

Fotó: police.hu

Újabb lopások

Ettől függetlenül a szentendrei nyomozók három újabb lopással gyanúsították meg. Egy kocsiból kabátot, egy másikból két láncfűrészt, a harmadik helyszínen feltölt gépkocsiból napszemüveget és bicskát vitt el. A lopási kár 360 ezer forintra rúg, a rongálásokkal közel ugyanekkora összegű kárt okozott.

Ez is érdekelhet:

Letartóztatták

Jegyzőkönyvön kívül alkudozni próbált a rendőrökkel, mondván, ha nem veszik őrizetbe, minden lopott holmit visszaad, és végérvényesen felhagy a lopásokkal. Alkupozíció híján őrizetbe került, a bíróság pedig azóta letartóztatta.

Meg ezt is:

Folyik az eljárás

A 32 éves, állandó munkahellyel, jövedelemmel nem rendelkező férfi ellen lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást a Szentendrei Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály folytatja le. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels