Egy 46 éves budapesti férfi vesztette életét hétfőn Polgárdinál, amikor motorjával az M7-es autópálya 78-as kilométerszelvényében, a főváros felé szalagkorlátnak ütközött.

Nem megfelelően rögzített rakomány

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján azt írta, hogy egy – vélhetően a nem megfelelő rakományrögzítés miatt bajba sodródott, majd szalagkorlátnak csapódott – motoros vesztette életét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az utas is súlyosan megsérült

A motoron utazott egy nő is, őt életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel kórházba szállították. Állapotáról egyelőre nincsenek pontos információk.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Elterelték a forgalmat

A rendőrség teljes pályás útlezárás mellett kezdte meg a baleset helyszínelését. A sztráda érintett szakaszának forgalmát a 7-es számú főútra terelik – írta a police.hu.

Betekerte a kerék a sátrat

A Delta Hírek Facebook-csoportban is közöltek információkat a balesetről. Szemtanúkra hivatkozva azt írták, hogy a motorhoz rögzített sátrat a motor kereke betekerte, ami azonnal leblokkolt, így a motor irányíthatatlanná vált.

A szalagkorlát alá esett

Hozzátették, a motort vezető 46 éves budapesti férfi a szalagkorlát alá esett, és olyan sérülést szenvedett, hogy esély sem volt a megmentésére. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Rendőrségi felvétel a helyszínről:

Rendőrségi felvétel a helyszínről:

A Delta Hírek fotója:

Kiemelt kép: a rosszul rögzített rakomány okozhatta a tragédiát – fotó: police.hu