A tengerentúlon is karriert futhatott volna be Rudolf Péter, ám ő inkább a családját választotta.

Bruce Willis oldalán tűnhetett volna fel

Rudolf Péter néhány éve elképesztő ajánlatot kapott, az akciósztár Bruce Willis mellett szerepelhetett volna , ám ő inkább a 2012 nyarán nagyrészt hazánkban forgatott Die Hard – Drágább, mint az életed szöveges mellékszerepét passzolta.

FRISS! Most jött: lélegeztetőgépre került egy koronavírusos pedagógus

A családját választotta

A Vígszínház igazgatójának nyomos oka volt nemet mondani, ugyanis a lánya diplomaosztójára kellett mennie Montrealban.

Nehéz döntés volt

“Akkor nagyon nehéz döntést kellett meghoznom, mert elég komoly szerepet kaptam volna egy Bruce Willis-filmben. Már a próbafelvételen is túl voltam, úgy tűnt, elégedettek velem, mert az addigi jelenetekhez képest össze akartak vonni néhány taxis karaktert, így komolyabb szerep lehetett volna, de vissza kellett adnom, mert a lányom akkor diplomázott Montrealban” – mondta Rudolf a Blikknek.

NE HAGYD KI! Felfüggeszti az oktatást az új vezetés a Színház- és Filmművészetin: az őszi szünet után sem indul újra a tanév

Rengeteg pénztől esett le

A szerep visszaadásával a színművész milliós gázsitól esett el, valamint attól, hogy a világ is megismerje a tehetségét, ugyanis a film eddig 305 millió dollárt, azaz 95 milliárd forintot jövedelmezett.

Orosz színész kapta a szerepet

Rudolf helyett végül Pasa D. Licsnyikov orosz színművész kapta a szerepet, aki azóta több amerikai tévésorozatban is szerepet kapott, befutott a tengerentúlon is. A Vígszínház igazgatója ennek ellenére sem bánja a döntését.

Magyarul köszöntötték őket

“Míg élek, büszke leszek arra, hogy akkor a lányomat választottam. Az ünnepség egy színházban zajlott, és mi már az elején meghatódtunk, mert azok után, hogy a műsorvezető hölgy angolul és franciául is köszöntötte a jelenlévőket, elővett egy papírt és a következőt olvasta a mikrofonba: „Nadjon shok szeretettel koszontelek benneteket” – mondta Rudolf Blikknek.

Sosem felejti el a lánya diplomaosztóját

“Amikor a lányom nevét kimondták, egy páholyból indult a színpadra, hogy az oklevelét átvegye. Közben szólt a zene és minden barátja megszorította a kezét. Sosem felejtem ezeket a pillanatokat, jóllehet a saját diplomaosztómra már alig emlékszem”.

Kiemelt kép: Rudolf Péter