Hivatalosan is felbontották Szabó Zsófi és volt férje Kiss Zsolt házasságát, így most már minden akadály elhárult, hogy az RTL klub műsorvezetője és Hosszú Katinka volt férje összeházasodjon.

Zsófi bejelentése

Tavaly januárban, elcsukló hangon jelentette be Szabó Zsófi az RTL klub reggeli műsorában, hogy 5 év után férjével különválnak. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Még Rogán Antal is ott volt az esküvőn

2016 októberében igazi álomesküvőn kötötte össze életét Szabó Zsófi és Kis Zsolt. A csili-vili esküvőre még Rogán Antal és akkor felesége, Cecília is meghívást kapott, ahová helikopterrel érkeztek. 

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Törökbálinton éltek

Zsófi és férje Törökbálinton építették fel otthonukat, ott éltek kisfiúkkal. Az RTL műsorvezetője sosem panaszkodott, hogy gondok lennének a házasságával, mindig a legszebb és legboldogabb oldalát mutatta.

Nemrég mondták ki a válást

Ezért is ért mindenki meglepetésként kapcsolatuk felbontása. Zsófi és kisfia a törökbálinti házban maradtak, Zsolti pedig visszaköltözött Nyíregyházára. A Blikk egyik informátora szerint, azonban hivatalosan a válást csak nemrég mondta ki a bíróság.

Nem volt ajtócsapkodás

„Zsoltival mindenben sikerült megegyezniük tavaly év végén, ráadásul a viszony is jó közöttük, a lezárást is csendben és békésen rendezték. Mindketten kellettek hozzá, de nem volt ajtócsapkodás, szülőként Mendel érdekeit tartották szem előtt. Éppen ezért most is gördülékenyen intéznek mindent, ami a gyerekkel kapcsolatos. Zsolt sűrűn van Mendellel és így Shane-nel is találkoztak már” – árulta el a lapnak az egyik ismerősük.

Shane beült a Mercedesbe

Nemsokára el is készült az első fotó, ahogy Shane reggel kilép Zsófi házából és beül az utcán parkoló fekete Mercedesébe. Ezzel egyidőben folyamatosan fotósok voltak a nyomukban. Lekapták őket kávéházban vagy éppen az utcán. Mindenki az ismert szerelmespárra volt kíváncsi.

Monte-Carloban nyaraltak

Néhány héttel ezelőtt a szerelmesek Monte-Carlóban pihentek. Shane közösségi oldalán azt írta: „A világ legszerencsésebb férfijává tett. Életem szerelme igent mondott.” 

Zsófi igent mondott

Ugyanabban az időszakban Zsófi ezt posztolta: „Azt mondta, szeretné ha együtt élnénk le életünk. Megkérdezte szeretném-e? Szeretném!”

Az RTL-ben találkoztak

Az amerikai úszóedző az RTL Reggeli című műsorában találkozott először személyesen Zsófival, aki egyébként meg is jegyezte Tusup felkonferálásánál, hogy elég jóképű férfi.

Az Instán nyomult

Shane egy ideig kommentekben udvarolt Zsófinak az Instagram-képei alatt. Két héttel később megjelentek az első lesifotók róluk. Egy belvárosi kávézóban ölelték egymást a friss szerelmesek.A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

Kiemelt kép: Szabó Zsófi és Shane Tusup