Hivatalosan is elvált Galambos Lajos és felesége, Boglárka. Mint ismert a házaspár több mint 20 évig alkotott egy párt, ám az elmúlt évek viszontagságai a kapcsolatukat is megviselték, így a válás mellett döntöttek.

Ősszel jelentették be a válást

Lagzi Lajcsi még tavaly ősszel jelentte be, hogy Boglárkával egyetértésben úgy döntötte: elválnak az útjaik. A Blikk úgy tudja a válást ki is mondták időközben. A lapnak egy informátor úgy nyilatkozott, hogy a páros mindenben megegyezett, a bíróságra is úgy adták be a kérvényt a bontóperre, hogy nem maradtak függőben vitás kérdések. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Mesébe illő szerelem

Lajcsi és Boglárka kapcsolat egyébként mesébe illően kezdődött, ezt követően pedig az életük is csodálatosan alakult. Lajcsiból befutott muzsikus lett Boglárka oldalán, életüket 1998-ban kötötték össze, kapcsolatukból három gyermek született. Megismerdésükről Galambos Lajos korábban így nyilatkozott Hajdú Péternek: “Meghívtak egy Lajos-napra, ahol bemutatták nekem Boglárkát. Tudtam, hogy kapcsolatban van, egy focista volt a kedvese. Szép és vonzó volt, volt valami benne. Vajtó Lajos barátomtól kérdeztem, hogyan lehetne ebből valami? Ő próbált lebeszélni, mondván, Bogi komoly kapcsolatban van. Odamentem hozzá és elkértem a számát, de elhajtott. Néhány héttel később mentem autóval, és megláttam őt a buszon. Nyomtam a dudát, intettem neki, de ő elfordította a fejét, a busz utasai szóltak neki, hogy neki integetek. Végül leszállt a buszról, és elkezdtünk beszélgetni. Egy éjjel-nappali közértbe hívtam meg, egy teát ittunk. Este tíz óra felé járt az idő, de mi hajnalig beszélgettünk. Akkor már nem mertem elkérni a számát, de én megadtam az enyémet.”

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Kapcsolódó:

Jöttek a megpróbáltatások

A kapcsolat szinte már-már tökéletesnek tűnt, azonban mint ismert a zenész ellen 2015-ben nyomozás indult víz-, gáz- és áramlopás miatt. Boglárka az ügyben másodrendű vádlott is volt, az évekig tartó eljárás pedig a kapcsolatukat is alaposan megviselte. Ugyan próbálták menteni a menthetőt, végül a válás mellett döntöttek.

Jó barátként váltak el

“Egy elhúzódó és nehéz döntést hoztunk! Az életünket Bogival a jövőben jó és igaz barátként, szövetségesként folytatjuk. Örökre összeköt bennünket három közös gyermekünk, sok jó, szép és néha nehéz emlék” – mondta Lajcsi tavaly októberben.

Kifizette Boglárkát

A Blikk a válás kapcsán az írja, a feleknek mindenben sikerült megegyezniük, a zenész százmilliós nagyságrendben fizette ki volt feleségét, akivel a válás dacára is nagyon jóban van.

Kapcsolódó:

Ezt mondja a lánya

“Annyit elárulhatok, hogy karácsonykor mind együtt voltunk, apukám, anyukám és a testvéreim is, a családi egység megmaradt. Az, hogy a szüleim kapcsolatában 23 év után volt egy ilyen hullámvölgy, szerintem belefér, és nem változtat azon, hogy mennyire szeretjük egymást, és mi semmit nem érzékeltünk abból, ami történik” – mondta a portálnak korábban a zenész lánya, Bogi.

Megszólalt Lajcsi

A Blikk Lajcsit is kereste, ám ő szűkszavúan csak annyit reagált: “Abban állapodtunk meg, hogy nem nyilatkozunk a válásunkról.” A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Galambos Lajos – Forrás: YouTube