Tönkrement Lagzi Lajcsi házassága – legalább is ezt állította az egyik tévéműsorban Lagzi Lajcsi. A zenész szerinte az állandó bírósági eljárások vezettek oda, hogy szétválnak útjaik Boglárkával.

Válik Lagzi Lajcsi

Elválik feleségétől Lajcsi Lajcsi. A zenész egy tévéműsorban beszélt arról, hogy tönkrement a házassága Boglárkával. Szerinte a magánélete az évek óta húzódó áramlopási ügyre ment rá. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva érheted el.

„Megválunk egymástól”

„Megválunk egymástól” – ennyit mondott Lajcsi Hajdú Péter műsorában. Azt azonban nem tudni, hogy Lajcsi csak azért jelentette be a válást, mert nemsokára jogerős ítélet születhet az áramlopási ügyében vagy valóban tönkre ment a házassága.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Megkongatta a vészharangot

„Nem tagadom, a bírósági ügyem igencsak megsínylette a házasságunkat Bogival, úgy is fogalmazhatnék, hogy ráment a kapcsolatunk. Nem tolerálja az ezzel kapcsolatos nyilatkozataimat, úgy érzi, hogy kiteregetem a magánéletünket, csakhogy én mindig is a nyilvánosság kereszttüzében éltem. Ez nem a meghurcoltatásomtól fogva van így, hanem évtizedek óta” – mondta két évvel ezelőtt Lajcsi a Borsnak.

Több tízmillióval károsította meg a szolgáltatókat

Az ügyészség azzal vádolta Galambos Lajost, hogy egy mocsai lakóházban és egy tatai apartmanparkban éveken át méretlenül vételezte az áramot, a vizet és a gázt, valamint megvesztegette az ellenőröket. A 2017-ben született vádirat szerint összesen legalább 30 millió forint értékben lopott áramot, 4,7 millió forint értékben földgázt, 16 millió forint értékben pedig vezetékes vizet.

Börtönbe küldenék Lajcsit

Galambos Lajos felbujtóként, lopásért első fokon 2 év 10 hónap börtönbüntetést kapott, 3 évre eltiltották a közügyektől, illetve pénzbüntetést is kapott és 11 milliós vagyonelkobzást is elrendelt a bíróság. Feleségét a kétrendbeli társtettesként lopás alól felmentette a bíróság.

NAV nyomozók Lajcsiéknál

Amint arról a BudaPestkörnyeke.hu is megírta, egy másik ügy miatt idén januárban, több mint 10 NAV-os nyomozó csapott le Galambos Lajcsiék otthonára. A zenész nem volt otthon, néhány napra külföldre utazott, de ezúttal nem is őt keresték a négy autóval érkező nyomozók, hanem a feleségét. Mintegy három órán keresztül tartózkodtak Lajcsiék mocsai otthonánál, majd távoztak. 

Áfacsalás miatt nyomoznak

A NAV nyomozói Boglárka korábbi cége után érdeklődtek, amelyet állítólag már évekkel ezelőtt eladott. Az új cégtulajdonosok ellen a NAV Közép-magyarországi Bűnügyi Igazgatósága tavaly indított nyomozást nagy értékű áfacsalás miatt, emiatt Boglárkától régi céges dokumentumokat, főkönyvi kartonokat, pénztári számlákat kértek és kaptak, majd a lefoglalt papírokról készült jegyzőkönyv átadása után távoztak.

Három gyermekük született

Boglárka és Lajcsi közel 25 éve házasodott össze. Kapcsolatukból három gyermek született. 1998-ban született Boglárka Anna, 2000. januárjában Lajos és egy évre rá megszületett István.

Kiemelt kép: Lajcsi és Boglárka – Forrás: bpk montázs