Vidéken a hiány, a fővárosban viszont a bőség zavara az, ami miatt nehéz megtalálni a számunkra ideális autószerelő műhelyt. Összeszedtük a szempontokat, ami alapján biztosan megtalálod a tuti autószervízt Budapesten.

A kerülettől függetlenül sok autószerelő műhely található Pesten, ám ezek minősége és árai is éppen akkora szórást mutatnak. Ha szeretnél találni egy megbízható autószervízt Budapesten, alaposan körül kell nézned. Íme néhány szempont, ami segíthet a választásban.

A puding próbája az evés, és nincs ez másképp akkor sem, ha autószervízre van szükséged. Van néhány olyan autószervíz Budapesten, ami ingyenesen vállalja a kocsi állapotfelmérését, keresd meg ezeket! Ezzel két legyet ütsz egy csapásra: leellenőrzik a kocsit úgy, hogy nem kell érte fizetned, és sikerül betekintést nyerned abba, hogyan működik a kiszemelt autószervíz Budapesten.

Egy jobb szervízben végignézheted a folyamatot és közben a kérdéseidre is választ kapsz. Érdemes beszélgetni a szerelővel, mert megmutatja, hogy mennyire felkészült.

Figyelj a felszereltségre!

Ha már a műhelyben vagy, győződj meg róla, hogy milyen az autószervíz felszereltsége. Az új autókhoz sok esetben már speciális márkaspecifikus szerszámok kellenek, ami nem minden áll rendelkezésre minden autószervízben Budapesten sem. Kérdezz rá, hogy a kocsid márkájának speciálisabb problémáit is tudják-e majd orvosolni az adott helyen. Ez később még nagyon jól jöhet, ha esetleg célirányos problémával keresed őket.

Vannak plusz szolgáltatások?

Kényelmi kérdésnek tűnik, hogy felajánlja-e a szerviz a kocsi házhozszállítását, de sok esetben ez az egyetlen módja annak, hogy valóban el tudd végeztetni a javításokat. Előfordulhat, hogy munkahelyről nem engednek el, vagy tömegközlekedéssel nem megközelíthető a műhely, így szívességet kellene kérned, hogy a kocsi leadása után onnan hazakerülj. Így aztán egyáltalán nem mindegy, hogy van-e ilyen kényelmi szolgáltatás.

Milyen árakkal dolgozik?

Természetesen nem mindegy, hogy mennyit fizetünk a javításért, de az árak mértéke mellett rendkívül fontos a transzparencia. Pesti, dörzsölt műhelyek sokszor trükköznek az árakkal. Érdemes olyan helyre menni, ahol előre megmondják, mibe kerül majd a javítás és az árak eleve publikusak akár a műhelyben, akár a honlapjukon.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!