Egy modern konyha sok elvárásnak kell, hogy megfeleljen. Az egyik oldal az, hogy szeretnénk, ha esztétikus lenne, hiszen jellemzően elég sok időt töltünk el ezen a helyen, sok lakásban ez a családi élet központja. Másfelől funkcionálisan is úgy kell működnie, ahogy az nekünk megfelel.

Utóbbihoz szükségünk van azokra az eszközökre, amelyek támogatnak minket a mindennapi életvitelünkben, s természetesen a finomabbnál finomabb fogások elkészítésében.

Minőségi, innovatív eszközökre vágyunk

A Márkabolt.hu Electrolux beépíthető sütői minden szempontból képesek megfelelni az igényeinknek. Ezek a multifunkcionális berendezések pontosan arra lettek tervezve, hogy a modern konyhákba tökéletesen passzoljanak.

A környezetvédelem, valamint a takarékoskodás jegyében kiemelten energiahatékonyan üzemelő készülékekről van szó, amelyekkel egy nagy család vagy egy komolyabb vendégség ínyenc ételeit, tökéletesen átsült húsos fogásait, finom süteményeit is el tudjuk készíteni a nagy sütőtérnek köszönhetően. A programok között mindegyik feladathoz megtaláljuk az ideálisat.

A maghőmérő igen sok Electrolux beépíthető sütőnek alapvető tartozéka, ami abban segít, hogy a húsok pontosan úgy legyenek átsütve, ahogy azt mi szeretnénk. Akár még olyan modellt is választhatunk, amelyben az előre programozott receptek abban is segítenek, hogy megtervezhessük a következő napi vagy akár heti menüt. Ez igazán praktikus segítség, ha a családunkban arra a kérdésre, hogy “Mit szeretnétek enni?”, rendszeresen az a válasz érkezik, hogy “Mindegy!”

A gőz erejével

Az Electrolux gőzsütőkkel nem lesz nehéz az életmódváltás sem. Ezek ugyanis képesek arra, hogy zamatosabb ételek készíthessünk bennük, amik ráadásul vitaminokban és ásványi anyagokban is gazdagok maradnak. Ha kedveljük a kívülről roppanós, belül pedig omlósan puha falatokat, akkor ez a lehető legjobb megoldás.

A konyha igazi királynőivé válhatunk egy ilyen berendezéssel, ráadásul eközben gazdaságosan tudjuk működtetni is az eszközünket. Hogy miért? Mert 20 Celsius fokkal kisebb hőfok is elég lesz ugyanahhoz a teljesítményhez. Emellett pedig a sütési idő is lerövidül nagyjából 30%-kal.

A gőzsütők további extra funkciója, hogy rendelkeznek regeneráló programmal, ami azért fantasztikus, mert úgy melegíthetjük újra az ételeinket, hogy azok nem fognak kiszáradni közben.

Ajándék frissentartó dobozok

Augusztus végéig még ajándék vákuumozható dobozszett is jár, ha új Electrolux sütőt vásárolunk. Ezeket alkalmazva jóval tovább megőrizhetjük a fogások eredeti ízét és frissességét, miközben az eltarthatóság időtartama is kitolódik.

Ezeken a dobozokon még dátumot is beállíthatunk, akár a fogyaszthatóság idejét, akár azt az időpontot, amikor az étel elkészült. A légmentes lezárás mellett ez az a funkció, amely segíti a család egészségét, s mindenki tudni fogja azt is, hogy meddig érdemes az adott fogást tárolni. Éljünk az innovációk nyújtotta lehetőségekkel, és takarékoskodjunk okosan!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: markabolt.hu

Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.