Előfordul, hogy duzzanatot látunk és érzünk a szemünk alatt. Ezt bizony nagyon gyakran “táskás szem” kifejezéssel jellemzi a környezetünk. Nem igazán kellemes állapot. Minél nagyobb az évek száma, annál valószínűbb és gyakoribb az előfordulása. Ám nem ritka, hogy már harminc éves kor alatt is megjelenik.

 Sokat tehetsz a táskás szemek ellen

Ha már fiatalon táskásak a szemeid, nem kell kétségbe esned. Próbáld ki a MediNatural szemkörnyékápoló termékeit, amelyeket kifejezetten a szemet körülvevő érzékeny bőrre és az ott lévő ráncokra, valamint a szem alatt megjelenő sötét karikákra és duzzanatokra fejlesztettek. 

Ráadásul a termékekben található hatóanyagok természetesek és a legmodernebb kutatási eredmények alkalmazásával készültek. Ezek miatt is borítékolható a sikerességük. 

A problémás területre célzottan hatnak ezek a szerek, és ott helyben kezelik a gondokat: megfelelő hatóanyagokat juttatnak be a bőrbe, hogy az hidratált, feszes és fiatalos kinézetű lehessen. Ezzel párhuzamosan pedig a szem alatti duzzanatokra és sötét karikákra is nagyon jó hatással vannak: csökkentik a duzzanatot, és elősegítik a bőr egészséges megjelenését. Már fiatalabb korban is eredményesen lehet alkalmazni.

 Miért jelentkezhet már fiatalabb korban is?

A már fiatalabb korban előforduló táskás szemeket sokféle okra lehet visszavezetni. Igen sokan csak a genetika számlájára szokták ezt írni, pedig nem feltétlenül van így. Pont ugyanannyira számít az egyén életmódja és a szokásai is. 

Nagyon rosszat teszel a szemeddel és az azt körülvevő sokkal vékonyabb és emiatt is sokkal hamarabb ráncosodó bőrfelülettel, ha nem alszol eleget. Az alváshiányt szokták talán az elsők között említeni a táskás szem jelenség okai között. Ha táskás szemmel ébredsz, de a jelenség a nap folyamán lejjebb apad, akkor két választásod lehet: vagy magasabb párnán aludj, hogy a fejed magasabbra kerüljön, és a folyadék a szem alól távozhasson, vagy mozogj rendszeresen. 

Utóbbi miatt a nyirokkeringésed egészségesebbé válik, és ez a szemeid alatt is látszódni fog. A sok számítógépes munka miatt kiszáradhat a szem, nem mozognak eleget annak izmai ,és ha még kevesebb a folyadékbevitel is, máris a szem látja kárát. Tarts félóránként szünetet, tornáztasd a szemed, masszírozd át a vállakat, nyakat és a fejet is. 

Gondot okozhat a dohányzás, több kozmetikum, a kevés folyadék, de a sós ételek is. Csökkentsd ezek mértékét, vagy állj le velük teljesen!

Hívd harcba a természet erejét a táskás szemek ellen

Már kiváló minőségű és hatékony natúrkozmetikumokkal is felveheted a harcot a sötét karikák és a táskás szemek ellen. Sok készítmény már kifejezetten olyan hatóanyagokat tartalmaz, amelyek stimulálják a hajszálerek keringését a szemnél, és ezek hatására sokkal jobb lesz ott a bőr kinézete és ez a duzzanat ellen is hat.

Te is rengeteget tehetsz, hogy eltűnjenek a sötét karikák és a táska a szemed alól minőségi natúrkozmetikumokkal, ne hagyd hát ki te sem!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.