A koronavírus miatt a többségünknek a négy fal között zajlik az élete. Noha kétségtelenül mindenkinek hiányzik már a “régi” élet szabadsága, az otthonlétnek is megvannak a maga előnyei. Ilyen például a home office, ami az online meetingek “felül blúz-alul pizsi” divatfricskáját leszámítva egyet jelent azzal, hogy kényelmes otthoni öltözetek rivaldafényében tündökölhetsz. Az más kérdés, hogy a karantén bezártsága valamiért a hűtőt is zavarja: ez lehet az oka annak, hogy gyakrabban kiált friss levegőért, és azért, hogy megszabadítsuk a benne rejlő finomságoktól. Az unaloműző nassolás a “koncentrációt támogató kalóriapótlás” azonban igencsak viharos kapcsolatot ápol a mérleggel. Még jó, hogy léteznek molett ruhák, amelyekben az otthoni csatangolás nem csak kényelmes, hanem divatos is! Lássuk, milyen ruhadarabokkal érdemes körülvenni magad, ha praktikusan otthonos csinossággal szállnál szembe a koratavaszi karanténnal!

Szabadidőruha, amit nem érdekelnek az esetleges X-ek az L előtt!

Vannak öltözékek, amelyek nem hiányozhatnak egy nő gardróbjából. Ilyen az a szabadidőruha is, amelyik stílusát tekintve messze lekörözi macinacinak becézett, ülepileg kinyúlt ősét. A szabadidőruha ugyanis varázserővel bír: sportos letisztultsága egyben ápolságot is biztosít a viselőjének. Az ápoltság a jó közérzet előszobája, a jó közérzet pedig az önbizalom kebelbarátnője. Hab a tortán, hogy ez a trió minden bizonnyal a kedvedet is feldobja, amire most legalább akkora szükség van, mint a szekrény mélyén megbújó zugcsoki tartaléknak! 

Molett vagy nem molett, az itt a kérdés! De nem a mindentudó overálnak! 

Az overál a lehetőségek textil tárháza, amely kicsit olyan, mint a gyurma: kedved szerint alakíthatod. 

Igen, az overál magas sarkúval is boldog, ami jó hír, hiszen eljön még az az idő, amikor szükség lesz azokra a tűsarkú cipellőkre!

Ha csak úgy simán felkapod otthon egy kényelmes zoknival, akkor készen is van a tökéletes loungewear, ami magában hordozza, az “épp csak felkaptam valamit, mégis csinos vagyok” esszenciáját. 

Ha megleped a dekoltázsodat egy szép nyaklánccal, akkor tökéletes online meeting szetté változik. Fokozhatod a hatást, ha a szetthez egy könnyű sminket is feldobsz!

Amikor pedig a tavaszi napfény kicsalogat az utcára, bolondítsd meg egy farmerdzsekivel, kényelmes tornacipővel és egy napszemüveggel!

Az overál tehát valóban sokoldalúan öltöztet, megfontolandó, hogy ne csak az örök slankító feketében szerrezz be egyet!

Felsők és pólók, amik egy leggings felett a legboldogabbak

Régóta tudjuk, hogy a leggings nem nadrág. Kivéve home office-ban! Ha a leggings fölé magadra kapsz egy hosszabb pólót vagy tunikát, akkor gepárdokat megszégyenítő sebességgel tetted tökéletessé az otthoni szettedet!

A tunikáknak és a bő pólóknak van még egy nagy előnye: molett magabiztossággal rejtik el a karanténkilókat!

Habár a shoppingolás öröme most átkúszott az online térbe, legalább többszörösen szerez örömet: először, amikor rányomsz a “kosárba tesz” gombra, aztán, amikor megkapod a csomagot, és végül akkor, amikor a kiválasztott ruhadarab mosolyt csal az arcodra napközben!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének legolvasottabb regionális hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb hírportáljai között van, akkor kattintson ide!