A Vígszínház e-színházában a Honderűt láthatjuk, az Affér Színházban Gyakori kérdések kerül színre. Erox Martini az Arena Cornerben, Anna & The Barbies Szigetszentmiklóson koncertezik. A Stefánia Palotában vörösborokat, Biatorbágyon bort és buborékokat kóstolhatunk. Tárnokon a zenerajongókat Jam Party, a Gül Baba türbéjében a kultúrára szomjazókat vezetett türbe túra kínál kellemes időtöltést.

Honderű a Vígszínházban

Az idős Annamari vendégségbe várja barátait, az egykori ciszter-diákokat, de még az öregurak előtt egy végrehajtó érkezik hozzá, hogy lefoglalja vagyontárgyait. A fiatalember többszöri kérés ellenére sem hajlandó távozni, így tanúja lesz annak a furcsa vendégségnek, amiről lassan kiderül, hogy nem a nosztalgiázásról szól: az öregurak párbaj céljából gyűltek össze barátnőjük lakásán. A nagysikerű komédia most e-színházban élvezhető.

Szicíliai születésű énekes

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Egy csodálatos Olasz est Erox Martinival az Arena Cornerben

Erox Martini, a szicíliai születésű magyar énekes ragaszkodik olasz gyökereihez, még akcentusát sem hajlandó elhagyni. A zenébe még gyerekként szeretett bele, és már Olaszországban is énekes-zongoristaként dolgozott. Hírnevet akkor szerzett magának idehaza, amikor a TV2 Kifutó című műsorában elénekelte Eros Ramazzotti L’Aurora című dalát. Péntek este az Arena Cornerben hallhatjuk.

GYAKORI KÉRDÉSEK az Affér Színházban

Magyar kíváncsiság két részben.Ciki, ha dagadt a barátnőm? Magyarországot is fenyegetik a migránsok által terjesztett vírusok? Lehet egyedül táncházba menni? Hány évet kaphat a csöves, ha betör a nyaralómba? Hogyan lehet vérfarkassá változni? Vajon induljak az X-Faktorban? Csak néhány a fontos kérdések közül, melyeket felebarátaink anonim módon, internetes fórumokon tettek fel. Az Affér Színház összegyűjtötte a leg-szívszorítóbb és leg-agyrohasztóbb kérdéseket, és megkísérli kinyomozni a mögöttük húzódó emberi és embertelen történeteket.

Bor és buborék kóstoló Biatorbágyon

A Mindigbor bor és pezsgőkóstolóra várja a borkedvelőket a biatorbágyi Közösségi Házba.

Borjour vörösborfeszt a Stefánia Palotában

Az ősz a vörösborok ideje, ezekből kóstolhatunk egy gazdag kínálatot a Stefánia Palotában.

Jam-party Tárnokon

A Heninrich Antal házban improvizációs estre várják a zenekedvelőket, a hangszereseket.

Improvizációs est

Türbe-túra a Gül Babában

Ismét ingyenes vezetett Türbe túrára invitálja közönségét a Gül Baba Türbéje Örökségvédő Alapítvány. Kovács Gergő múzeumi szaktanácsadó, és állandó idegenvezetőnk kalauzolásával, sok érdekesség megtudható a Türbéről és környezetéről.

Idegenvezető kalauzolásával

Anna & The Barbies akusztik trió – Szigetszentmiklóson

Hallgasd Helyben! Egy évtizednyi hamisítatlan rock’n’roll menetelés után az undergound szcéna kiskocsmáiból, klubjaiból a Budapesten őshonos Anna and the Barbiest rendkívüli színpadokra emelte már szinte családdá vált rajongói közönsége. Most Szigetszentmiklóson a Városi Könyvtár és Közösségi Ház ad otthont a koncertnek.

Hallgasd helyben!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/eszinhaz