Elképesztő hírről számolt be nemrégiben a TV2: a csatorna közölte, hogy teljes titokban visszatért Magyarországra Gabriela Spanic, aki tavaly Andrei Mangra oldalán második lett a Dancing with the Stars műsorában.

Magyar nyelven köszönt

Gaby Spanic egy a TV2 oldalára feltöltött videóban jelentkezett be, a világsztár pedig magyar nyelven üdvözölte a nézőket, továbbá arra buzdította őket, hogy a hétvégén mindenképpen kapcsoljanak a táncos műsorra, mert ő is feltűnik majd benne. Persze kérdés, hogy milyen minőségben láthatjuk majd a műsorban. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Andrei Mangra oldalán táncolt

Gabriela tavaly Andrei Mangra oldalán táncolt a műsorban, akivel egészen a döntőig meneteltek, ám a közönség végül Gelencsér Timit és Hegyes Bertalant ítélte jobbnak. Mangra idén Tóth Andi oldalán táncol, a páros pedig csak úgy hasít, óriási esélyük van a döntőbe jutásra, sőt a győzelemre is.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Több volt köztük, mint barátság?

Andreit idén egyébként már a rajongók több ízben összehozták Tóth Andival, s szó mi szó vibrál is köztük a levegő, ám tavaly Gaby Spanic kapcsán is felröppentek a pletykák, hogy több lehet köztük, mint barátság.

Mexikóvárosba ment

Ezt támaszthatta alá az is, hogy Andrei a műsort követően Mexikóvárosba utazott Spaniccal, még a karácsony is ott töltötte a színésznő oldalán.

Végül hazajött

Mangra hazatéréséről aztán a Likenews.hu hírportál is beszámolt, mint írták A színésznő és Andrei hónapokat töltöttek együtt a tengerentúlon, ám végül a táncos hazatért Romániába márciusban.

Színészkurzusra ment volna

Andrei Mangra akkor a TV2 Mokka című műsorába jelentkezett be digitálisan, ahol elmondta, hogy színészkurzusra járt volna Mexikóban, ám az iskolák ott nem indulnak el 2022-ig a koronavírus-járvány miatt.

Látott benne potenciált

Kiderült, hogy Gaby volt az, aki meglátta egykori táncpartnerében a potenciált, hogy akár színészként is megállná a a helyét. “Igazából azért mentem ki Mexikóba, hogy csináljak egy intenzív, 6 hónapos színészkurzust. Csak, hogy Mexikóban az iskolák nem nyitnak ki 2022-ig. Gaby látott bennem nagyon sok tehetséget, és azért mentem ki vele. Csak, hogy megbeszéltük, hogy színészkedés a Zoom-on keresztül nem működik” – mesélte Andrei korábban a Mokkában. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a videó:

Kiemelt kép: Gabriela Spanic – Forrás: TV2