Nosztalgiagőzös visz Gödöllőre, ahol a Királyi Kastély Ibolya napi programmal várja az egész családot. Hollókőn a négynapos húsvéti fesztivál kínál remek hagyományőrző mulatságot, a Budapest Gardenben tűzoltós programok várják az aprónépet. Biatorbágyon húsvéti sváb fúvószene, az A38 hajón Alvin és a mókusok koncert szól a különböző zenék rajongóinak. Az operakedvelők Az aranyművesek boltját láthatják-hallhatják az Operaházban.

Ibolya Nap a kastélyban

A sok színes és illatos, ibolyás program mellett 13 órakor Utazás a kertünk körül – Halmos Monika és Kovács Katalin interaktív előadására kerül sor, kandírozott ibolya kóstolással a Díszudvaron.

Utazás a kertünk körül Halmos Monikával

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Mama, nézd! – különleges tárlatvezetés a Gödöllői Királyi Kastélyban

Szeretettel várjuk a kismamákat és azokat az édesanyákat, édesapákat, akik az egy év alatti gyermekükkel szívesen látogatnák meg a kastély kiállításait. Tematikus vezetésen olyan témákat járunk körbe, mint az anyaság, szoptatás, gyermeknevelés, szülő-gyermek kapcsolat alakulása az elmúlt korokban.

Megy a gőzös Gödöllőre

Húsvét vasárnap gőzmozdony vontatású nosztalgia vonat indul Budapestről a festői szépségű Gödöllőre. Újdonság, hogy már a Gödöllőn és környékén élők is megismerhetik a nosztalgia utazások páratlan hangulatát, hiszen a nap folyamán a szerelvény Gödöllő és Hatvan között tesz egy plusz kört!

Húsvéti fesztivál Hollókőn

Az immár négy napos Hollókői Húsvéti Fesztivál a hagyományok és az életöröm ünnepe. Egy hely, amit mindenkinek látnia kell! Gazdag folklórprogram, palóc gasztronómia, népszokások az elmaradhatatlan locsolkodással, koncertek, családi és gyermekprogramok nyújtanak feledhetetlen élményeket a vendégeknek.

Gazdag folklórprogram

Hollókőn 2022. április 15-18. közt folyamatos program várja a bájos ékszerdoboz-faluba látogatókat, ahol az Ófalu parasztházai és köves utcája visszarepít minket az időbe.

Nő nem marad szárazon

Tűzoltós programok a Budapest Gardenben

Tűzoltós Program VASÁRNAPONKÉNT a gyerkőcöknek a Budapest Gardenben! Vidám fejlesztőprogramok, amely közben minden kisgyerek megismerkedhet a tűzoltók érdekfeszítő életének csínjával-bínjával.


PROGRAMOK


Öltözz be tűzoltónak, IGAZI tűzoltás, sötét labirintus, locsolós játék, rúdon csúszás, óriás puzzle, tűzoltóautó simogató, tűzoltóautó és felszerelés bemutató,  utazz igazi Oldtimer Tűzoltóautónkkal,  tűzoltóautó felszerelés és tűzoltási bemutató, tűzoltóautó húzó verseny,  csizmadobó verseny és sok más izgalom – hív a szervező Budapest Garden.

Húsvéti fúvószene Biatorbágyon a Bechtold Sváb Tájházban

Hogyan lehetne jobban ünnepelni a Húsvétot, mint fúvószenével?   Szeretettel várnak minden érdeklődőt a tájház udvarára. Sok finomságot a büfében és természetesen a jó hangulatot garantálja a szervező, a Turwaller Musikfreunde – SpeckBaum.

Osterfest mit Blasmusik

Alvin és a mókusok 1000. az A38 hajón

Az ”EZREDIK” koncert elővételben teltházas lett, így a sok kérésnek eleget téve másnapra, húsvét vasárnapra csinálunk Nektek egy ráadás napot. A műsort az elmúlt 28 év legnagyobb slágeriből állítottunk össze Nektek, amelyet fúvósokkal és meglepetés vendégekkel színesítve szeretnénk előadni Nektek. Várunk Titeket szeretettel – hív a koncertre az Alvin és a mókusok.

Az aranyműves boltja az Operában

Elmélkedés a házasság szentségéről Krzysztof Penderecki zenéjével, egy részben, magyar nyelven. Közreműködik: a Magyar Állami Operaház Énekkara

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ Godolloikastely