Megint kórházba került Esztergályos Cecília. Erről maga színésznő számolt be a közösségi oldalán, mint írta: “én még nem tudok játszani. Kórház”

Nem tudni, mi történt pontosan

Azt, hogy pontosan mi miatt kellett kórházba vonulnia a Kossuth-díjas művésznőnek egyelőre nem tudni, ő maga sem árult el részleteket. Annyi biztos, hogy a színésznő csípőjét még júliusban meg kellett műteni egy kisebb baleset után, nem sokkal később pedig ismét megoperálták. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Ez is érdekelhet:

Előadás végén lett rosszul

Akkor a színésznő egy előadás végén, a taps közben lett rosszul, s azonnal kórházba szállították. “Óriási sikere volt az előadásnak, telt ház előtt játszottunk, virágokat kaptam. Amikor az utolsó meghajlásnál kiment a csípőm, azonnal bevittek a kórházba. Még aznap hajnalban, miután visszatették a helyére, haza is engedtek, azt hittem, minden rendben van” – mesélte akkor a Borsnak.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Januárban lesz 79 éves

Fotó: TV2

Háromszor műtötték

“Ma kapok egy csípőrögzítőt, de ennek ellenére is kértem, hogy operáljanak meg harmadszorra. Ha minden jól megy, januárban már újra a színpadra állhatok ” – árulta el korábban a műtét részleteit a színésznő.

Jövő hétvégéig kórházban lesz

A mostani eset kapcsán a Ripost kereste Cecíliát, aki azt mondta egyelőre nem szeretne a miértekről beszélni, ám a szavaiból kiderült, valószínűleg jövő hétvégéig kórgázban lesz.

A Família Kft-ben Szép Károlnyét alakította

Fotó: YouTube/M3

Nem szeretett volna a történtekről beszélni

„Nem szeretnék erről most beszélni, majd jövő hétvégén tudok csak…” – mondta szűkszavúan a lap megkeresésére a színésznő, aki idén már nem fog tudni színpadra állni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva tudod elérni.

Kiemelt kép: Esztergályos Cecília – Forrás: TV2