Balázs Klári és Korda György szerelme és kar­rier­je sokak szerint szinte mesébe illő. Őket sem kerülik el azonban a nehézségek, időnként nekik is vannak problémáik, de tudják, hogyan birkózzanak meg velük.

Töretlen a siker évtizedek óta

Töretlen Korda György és Balázs Klári sikere; a mai napig rendszeresen koncerteznek, és május negyedikén több ezer, fanatikusan rajongó ember előtt állnak majd színpadra a Budapest Parkban. A népszerűség és a csillogás mellett nekik is vannak nehezebb napjaik, amikor szükség van arra, hogy megvigasztalják egymást. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nekik is vannak nehézségeik

„Az élet nem mindig rózsás. Nekünk is vannak nehézségeink, egészségi problémáink, mint minden embernek. A házasságunkban inkább én vagyok az, akit meg kell vigasztalni. Ugyanis időnként szomorkodom, amikor eszembe jut a korom, illetve az, hogy mennyi feladat áll előttem; ilyenkor Klárika viccelődéssel elüti a nehézségek élét – kezdte a hot! magazinnak Gyuri bácsi.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Félt, hogy vége a karrierjének

Az életben gyakran olyan embertől jön a segítség, akitől nem is számítanánk rá. Ezt Korda György már fiatalon megtapasztalta. „1962-ben már ismert énekes voltam, amikor behívtak katonának, és két évet töltöttem szolgálatban. Amikor leszereltem, meg voltam győződve róla, hogy vége a karrieremnek, ugyanis attól tartottam, hogy ennyi kihagyás után már elfelejtettek az emberek” – emlékezett vissza a népszerű énekes.

Hirtelen megszólalt a telefon

„Miután hazaköltözhettem a laktanyából, otthon ültem, és azon gondolkodtam, mihez kezdjek az életemmel. Majd hirtelen megszólalt a telefon: a Béke szálló igazgatója hívott. Azt mondta: „Gyuri, el fogsz késni, mert tízkor kezdődik a műsor” – fejezte be a törtnetet.

Elsírta magát

Korda György annyira meghatódott azon, hogy ennyi idő után is számítanak rám, hogy konkrétan elsírta magát. Akkor értette meg igazán, hogy mi az emberi jóság és segítőkészség.

Minden megoldódik magától

„Az én életemben nincs egy konkrét esemény, amit ki tudnék emelni – vette át a szót Klári –, de gyakran járok úgy, hogy van egy probléma, amivel kapcsolatban azt érzem, hogy ebből nem tudok kikeveredni. Majd egyik pillanatról a másikra jó irányt vesznek a történtek, és minden megoldódik magától. Ilyenkor szoktam azt gondolni, hogy talán az anyukám odafentről segített nekem.”

Olthatatlan szerelem az övék

A két énekesnek nemcsak a karrierje, de az egymás iránt érzett olthatatlan szerelme is példaértékű. Klári elárulta, mit tanácsolnak a jövő ge­ne­rá­ció­já­nak a jó párkapcsolat érdekében.

„Ne akarják megváltoztatni a párjukat”

„Azt üzenem a fiataloknak, hogy ne akarják megváltoztatni a párjukat, hanem próbálják elfogadni a másikat olyannak, amilyen. Egy veszekedés után ne szakítsanak azonnal, hanem várjanak negyedórát, és puszilják meg egymást. Ezt mi mindig így csináljuk” – avatott be házasságuk részleteibe az énekesnő. 

Költöznek

A BudaPestkörnyéke.hu márciusban írt arról, hogy Balázs Klári és Korda György elhagyja a legendás Villa Kordát, amit százmilliókért árultak. A híres házaspár azt is elárulta, Budapest melyik részén rendezkednek be. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Korda György és Balázs Klári. Fotó: Facebook