Talán nincs még egy olyan praktikus eszköz, mint a vászontáska. Ma már egyre többen választják ezt a modellt bevásárláshoz, utazáshoz is. Sok előnye van, de ami a leginkább mellette szól, hogy környezetbarát. Lássuk, mi mindenre használható!

A vászontáska egyik nagyszerű felhasználási módja

Napjainkban egyre többen választanak vászontáskát a bevásárláshoz, de számtalan más módon is fel lehet használni ezt a tárgyat. Nagyon jó lehet például ajándéktasaknak is, főleg, ha színes változatban, egyedi mintával ellátva rendelünk belőlük a Print Fashion vászontáska termékei közül.

Ezen az oldalon grafikusok munkáival találkozunk, és azt a mintát, ami megtetszik, kérhetjük bögrére, pólóra, telefontokra is ‒ tehát akár a textiltáskába való ajándékot is beszerezhetjük innen egyúttal.

A Print Fashion táskái kétféle típusban elérhetők: vannak rövidebb ‒ kb. 35 cm-es ‒ és hosszabb ‒ kb. 70 cm-es ‒ füllel rendelkezők. Színben is nagy a választék: a hagyományos fehér, illetve natúr mellett fekete, piros, kék, sárga, zöld és szürke színben is kaphatók.

Amennyiben ajándéktáskaként szeretnénk felhasználni a vászontáskát, kérjünk rá az ünnephez illő egyedi mintát, feliratot. Születésnap, névnap, karácsony? Mindegyik alkalommal remekül hasznosítható a termék.

Vászontáska utazáshoz

A textiltáskákban sok minden elfér, és a fülük sem szakad le, ezért nagyon praktikusak például utazáshoz is. Aki sokat ingázik, jól tudja, mennyire fontos, hogy mindig kéznél legyenek a legszükségesebb dolgok: bérlet, pénztárca, telefon, zsebkendő stb. Persze ezeket egy kézitáskába, retikülbe is eltehetjük, de abba már más nem nagyon fog beleférni.

Egy vászontáskában viszont e tárgyak mellé még egy kis elemózsiát, innivalót, könyvet is be tudunk kényelmesen tenni anélkül, hogy az megterhelné a táskafüleket.

Hétvégi utazások alkalmával a pamuttáska a bőröndök kiegészítője lehet. Míg a kofferbe a ruhák, cipők kerülnek, a vászontáskában kaphatnak helyet a fent említett apróságok.

Hatalmas előny, hogy egy vászontáska bármely más táskával jól mutat: használható bőrönddel, hátizsákkal, laptop- vagy oldaltáskával éppúgy, mint papírtasakkal vagy retiküllel. Jó tehát, ha kéznél van belőle mindig legalább egy darab a kisebb-nagyobb táskáinkban. Kicsire összehajtogatva nem foglal nagy helyet, és bármikor hasznát vehetjük.

Kiknek ajánljuk még a pamuttáskát?

Szinte nincs is olyan tevékenység, ahol ne juthatna szerephez ez a típus. Tanfolyamokra jársz? A vászontáskában kényelmesen elférnek a könyvek, füzetek, tolltartó, szemüvegtok is.

Strandolni indulnál? Pakolj be a pamuttáskába fürdőruhát, törölközőt, naptejet, váltóruhát, egy női magazint, és indulhatsz is feltöltődni!

Kisgyermekes anya vagy? Sose felejts el a babakocsis sétákra vászontáskát vinni benne a plüssjátékokkal, cumisüveggel, nedves törlőkendővel, pelenkával. Sok kis apróságnak biztosít helyet ez a táskatípus, amely ma már nélkülözhetetlen is a mindennapokból.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.