Nagy mérföldkőnek számít az ember életében a 18. év betöltése, ezért nem csoda, hogy mindig igyekszünk emlékezetessé tenni azt. Ebben a cikkben most azoknak ajánlunk ötletet, akik nem tárgyi ajándékkal szeretnék meglepni a felnőtt korú ismerősüket, családtagjukat.

Akár barátról, rokonról legyen szó, a 18. születésnapi ajándékok mindig meghatározóak kell, hogy legyenek, hiszen felnőtté (papíron) csak egyszer válik az ember. Adjuk meg a módját! Erre tökéletes lehet a Neverland szülinapi helyszín.

Mitől lesz emlékezetes egy tizennyolcadik szülinap?

  • Egyedi ajándék, mely az ünnepeltre jellemző, látszik rajta, hogy aki vette, ismeri őt.
  • Családi és baráti körben ünnepelhet a tizennyolc éves, ott vannak az eseményen a gyerek- és kamaszkorának legfontosabb szereplői.
  • Kreatív, szórakoztató kikapcsolódásra számíthat, nem egy átlagos péntekre.
  • Fotók és videók készülnek, hogy majd később is nosztalgiázni lehessen a buli emlékein.
  • Jókat lehet enni és inni, hiszen üres hassal hogy ünnepeljen boldogan az ember? Ennél a pontnál megjegyeznénk, hogy figyeljünk oda az ételek sokféleségére, rendeljünk mentes fogásokat és alkoholmentes italokat is.
  • Legyen egy külön terem, ahol titeket sem zavarnak, és ti sem zavarjátok a hangosabb ünnepléssel a rendezvényhelyszín többi vendégét.
  • Van zene és lehetőség a táncolásra.
  • Az ünnepelt iránti szeretetet sokféleképp ki lehessen fejeznie a családnak és a barátoknak.

De mi legyen a program?

A Neverland szabadulószobák tökéletes választásnak bizonyulnak a nagykorúság megünneplésére. Ha megvan a vendégsereg teljes létszáma, abból már ki lehet számolni, hogy hány szobát kell lefoglalni a nagy napra. Körülbelül 5-6 fővel számoljunk egy szabadulószobánál, hogy mindenki számára élvezhető legyen a program. Nem korhoz kötött, így gyerekek és felnőttek is élvezni fogják majd a furgangos, logikára épülő szabadulást, sőt, 3 játéknyelv közül is választhattok, ha vannak külföldi vendégek is. 

Válasszunk különböző stílusú és tematikájú szobák közül, és a megérzéseket, a “józan paraszti észt” és az általános intelligenciát közösen bevetve oldjuk meg egy óra alatt a rejtvényeket. Kulcsokat, lakatokat, zárakat kell keresni és kinyitni, miközben összecsiszolódunk és jól szórakozunk egymás társaságában.

Mitől lesz ez felnőttes születésnap?

A helyszínen lehetőség van aztán vacsorázni és italkóstolón részt venni, utóbbitól egyből felnőttes lesz a buli hangulata. Az ünnepelt kifinomult keretek között ismerkedhet meg a különböző whiskyfajtákkal, melyekről az összes tudnivalót italmesterek adják majd át a résztvevőknek. Persze ha valaki nem whiskyre vágyik, az is megtalálja az ízlésének megfelelő italokat.

A cél persze az, hogy egy emlékezetes, jó hangulatú este sikerüljön – reméljük, fenti tippjeinkkel ez így lesz!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: neverland.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.