Az ovis jelek felvarrása (ne adj isten felhímzése) egy elég időigényes, pepecselős elfoglaltság, ami a legtöbb kisgyerekes szülőnek csak egy nyűg, egy kellemetlen időtöltés, amit legszívesebben a háta közepére sem kívánna. Ráadásul, nem csak időrabló, de – a legtöbbeknek – még unalmas is. Nem csoda, hogy sokan a legvégsőkig halogatják. Jó hír azonban, hogy van rá megoldás!

Bizonyos dolgokra (ilyen például az ovis ruhatartó zsák) sok helyen kötelező felvarrni az ovis jeleket. Más ruhadarabokra, játékokra, tárgyakra pedig fokozottan ajánlott, hiszen, ha nem csináljuk meg, akkor szinte borítékolható, hogy könnyen elkallódnak, elkeverednek, vagy éppen összecserélődnek a gyerekek dolgai.

Ugye ismerős a dilemma minden ovis gyerek szüleinek?

Felolvasható és öntapadós “rapid” ovis jelek

Ami nekünk nagyon bevált, azok a Levendula Gyerekcipőnél több méretben kapható, rapid ovis jelek. Nem csak szuper gyors, hanem szuper egyszerű is felrakni őket szinte bármilyen textil vagy egyéb felületre. Ráadásul az áruk is elég mérsékelt, 35 Ft/db áron kaphatóak a webshopjukban. Nincs többé hosszadalmas varrogatás és időpocsékolás! Választhattok a felvasalható és az öntapadós típusok közül és a választékban több, mint 40 fajta jel található, így majdnem biztos, hogy a tiéteket is megtaláljátok náluk. IDE tettem a linket, tényleg „világmegváltó” megoldás! 😊

TIPP: Álljatok össze többen szülők az oviban/bölcsiben, rendeljétek meg együtt a jeleket, így a szállítási díjat el tudjátok osztani magatok között!

További praktikus ovis felszerelések

Érdemes körülnézni náluk, hiszen a minőségi, kedvező árú gyerekcipőik mellett, egyéb, hasznos megoldásokat is találtok náluk az óvodai felszereléshez. Ilyen például a vízhatlan/bélelt gumis ovis lepedő ami kifejezetten az ovis/bölcsi ágyak méretére (60 cm x 134 cm) készült, a hozzá passzoló méretű és színű, ovis ágyneművel. De van náluk számos színben és változatban a – szintén óvodában használatos – ovis, vállfás ruhazsákból és tornazsákokból is. Valamint, ovis jelekkel ellátott ruhazsákokat is találtok a webshopjukban, melyek nem csak strapabíróak és gyönyörű színekben pompáznak, hanem egyediek is.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Ha Ön is szeretne ilyent Budapest környékének egyik legismertebb hírportálján, amely a forgalmas napokon már Magyarország legolvasottabb 15 top hírportáljának elit klubjában van, akkor kattintson ide!