Nem egy ismerősünktől hallottunk már olyan történetet, hogy ők meg voltak győződve arról, hogy mindent megtettek annak érdekében, hogy zökkenőmentes legyen a kisbabájuk hazaérkezése. Aztán hazaértek a picivel, ő boldogan birtokba is vette a kiságyat, ám ez az öröm maximum egy hétig tartott, mivel a lurkó az elmúlt néhány év alatt körülbelül ennyit tartózkodott benne összesen.

Ezek után az ismerőseink már tudták, hogy a gyerekágy vásárlásnál sokkal körültekintőbbnek kell lenniük. Emiatt is íródott meg ez a cikk, amelyben megpróbáljuk felsorolni a vásárlást befolyásoló legfontosabb tényezőket. Kezdjünk is bele!

A biztonságos gyerekágy

Amikor szülővé válik az ember, a gyermek biztonsága válik elsődlegessé, és az, hogy megóvjuk őt az esetleges sérülésektől. Ami minket illet, ebből a szempontból a Csingiling Gyermekbútor Boo-Max gyerekágyait tudjuk ajánlani, amelyek 16 mm vastag tölgy faforgácslapból készülnek. A szivacsos, színes szövettel kárpitozott támlabetétek és a két oldalon elhelyezkedő leesésgátlók teszik biztonságossá.

De ezek a fekhelyek nem csupán emiatt, hanem egyszerű és klasszikus megjelenésüknek köszönhetően is jó választásnak bizonyulnak. Akárhogy is változott a gyermekünk ízlése, ez a bútorzat tökéletesen belepasszolhat a gyerekszoba berendezésébe.

Ne feledkezz meg a matracról sem!

Ahhoz, hogy a gyermekednek minden éjjel pihentető alvásban lehessen része, kiemelt jelentőséggel bír, hogy a választás során kellő figyelmet szentelj a matracnak is. Az ideális matrac megfelelő alátámasztást biztosít és a méretét illetően is passzol a lurkódhoz – nem túl nagy, de mégis elegendő mozgásteret ad számára.

Vedd figyelembe a gyerekszoba méretét!

Egy kis területű a gyerekszobába semmiképpen sem jó ötlet olyan fekhelyet választani, ami még inkább elvesz a rendelkezésre álló szabad térből. Helyette válassz mondjuk inkább egy emeletes ágyat, amely ugyanolyan jól működhet akkor is, ha csak egyetlen gyermeked van! Az alsó részén aludhat a lurkó, a felső részén pedig berendezheted mondjuk a babaházát. Természetesen ez fordítva is működhet.

Emellett a színekkel is tudsz trükközni. A világos, akár fehér vagy a természetes fa árnyalatú ágyak vizuálisan plusz segítséget tudnak nyújtani abban, hogy tágasabb érzést tudj kelteni a gyerekszobában.

Abban az esetben viszont, ha egy nagy, tágas és világos helyiségről van szó, akkor nincsenek korlátok a gyermekágy választását illetően. Érdemes beszerezni egy kétszemélyes vagy egy kihúzató matraccal rendelkező modellt, amelyeknek nagy hasznát veheted például, ha a gyermeked pizsipartit szeretne tartani, vagy beteg, és szeretnél vele aludni.

Reméljük, hogy a cikkünkben leírtakat megfogadva sikerül majd megtalálni a gyerekágyak széles kínálatából azt az egyet, amely a legmegfelelőbb lesz számotokra. Ha netán kérdésed merülne fel, akkor javasoljuk, hogy fordulj a fentebb említett webáruház munkatársaihoz, akik készséggel segítenek majd!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: csingiling.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.