Zólyomi Zsolt parfümőr SummerTime Lime illatprogrammal várja az érdeklődőket a MOM Parkban. Gödöllőn a kastélyparkban baba-mama programmal készül Benedek Krisztina. A könnyűzene rajongóit The Serial Chillers Trio – Koncert a Folyón címmel várja a Duna partján, a Kabinban.

Illatkalandok a MOM parkban

A Mom Parkban található Le Parfum Showroomban egy nyári illatokkal teli kalandozásra vár a parfümőr. Zólyomi Zsolt mesél majd a látogatóknak kedvenc nyári parfümjeiről. Az este folyamán természetesen az örömkoccintás sem maradhat el, hogy végre újra személyesen is lehet találkozni, beszélgethetni a parfümökről!

Illattesztelés

Érdemes parfüm nélküli bőrrel érkezni a SummerTime Lime! programra, hogy legyen min próbálgatni a szebbnél szebb illatokat.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Babszerda gyerekeknek, Gödöllőn

Augusztus 11-én Szabadtéri BabaSZERda, Benedek Krisztina néptáncpedagógus vezetésével anyukáknak és gyerekeknek.

Tánc és játék a kastély parkjában

Kép forrása: Facebook/Benekekkrisztina

Népies elemekkel

Szabadtéri babafoglalkozás 10.30-tól gödöllői Királyi Kastély kertjében, a Tessedik út felé néző, hátsó tisztáson. Földre teríthető takaró szükséges.

The Serial Chillers Trio – Koncert a Folyón

Egy nyugis hely a parton, ahol akár egy jó fröccsel a kézben lehet élvezni egy kellemes nyári zenés napnyugtás koncertet. A trió: Jeff, Tibi és Lance, a Budapesti The Serial Chillers, és a Tibi and the Otters játszani fog egy soul, funk, blues, reggae, és indie saját dalokkal és feldolgozásokkal feltöltött koncertet.

Napnyugta és koncert

A Duna partján

A Kabin a Duna parton található, a zöld vasúti híd alatt. Könnyen megközelíthető a 3-as metróval Újpestig, majd egy onnan rövid sétával.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/Le-Parfum-Zólyomi-Zsolt-Parfümériái