Élvezetes programok várnak az Illúziók Múzeumában, extra sütemények a Geraldine cukrászdában a Múzeumkertben. Mozdulatlan képeket csodálhatunk a Capa Centerben, este a Budapest Jazz Klubban a Cseh Péter Quintet játszik.

Illúziók Múzeuma Budapest szívében

A budapesti Illúziók Múzeuma garantáltan élvezetes programokat kínál minden korosztálynak: élvezzék egymás társaságát, és elkalauzolnak az illúziók világába! Tökéletes hely ahhoz, hogy a barátokkal vagy a családdal kikapcsolódjunk és közben új tapasztalatokat szerezzünk. Nem csak a gyerekek fogják élvezni a múzeumot, fantasztikus szórakozás ez szülőknek, nagyszülőknek és pároknak egyaránt.

Dacolj a gravitációval!

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Eltorzított valóság

Szedd össze a bátorságod és vesd bele magad az Örvénylő alagút keltette illúzióba: szédítő és szörnyen nehéz lesz átküzdeni magad a forgó hengeren – miközben a padló a talpad alatt valójában vízszintes és mozdulatlan! Nézd meg az eltorzított tükörképed a Tükrök Szobájában, tévedj el a Végtelen szobában, dacolj a gravitáció törvényével, játssz az arányokkal és készíts magadról képet BÁRMILYEN TESTHELYZETBEN- invitál mindenkit az Illúziók Múzeuma.

Óriási élmény mindenkinek

Múzeum: a lassú műfaj a CAPA Centerben

A 2007 óta megjelenő MúzeumCafé tárgyakról, terekről és emberekről készült képei ma egy archívum részei, amely értelmezhető a láttatni és érteni tanulás archívumaként, a tárgy, a kép, a bútor, az ember és a szöveg komponált architektúrájaként, és olyan kordokumentumként, amelynek mintázata összeolvasható a múzeumtörténettel.

Fotókiállítás január 15-ig a CAPA Centerben

A múzeum egy hely, ahol a tárgyak, a képek, a szövegek és a gondolatok „benne állnak” a térben, és ebben a látszólagos mozdulatlanságban mutatják meg magukat. A befogadás türelmet, nyitottságot és kíváncsiságot igényel. Időt és lassulást. Mert a múzeum: lassú műfaj.

Auguszt a Múzeumkertben

Az Auguszt család legújabb cukrászdája, a Geraldine, a Múzeumkertben, a Nemzeti Múzeum gyönyörűen felújított kertészházában várja az édesszájúakat.

Geraldine várja az ínyenceket

Cseh Péter Quintet a Budapest Jazz Klubban

A Cseh Péter Quintet egy 2019 novemberében alakult jazzformáció. Tagjai mindannyian aktív részesesi a hazai jazzéletnek. Közösen létrehozott zenéjük leginkább modern mainstream jazznek aposztrofálható. Műsorukban Péter saját kompozíciói mellett olyan művészek világát próbálják megeleveníteni, mint Pat Metheny, Kurt Rosenwinkel vagy Michael Brecker.

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/ MuseumOfIllusionsBudapest