Amint arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt VV Anett július 10-én tűnt el, miután egy teaszeánszon vett részt Siklós környékén. A rendőrség meztelenül, öntudatlan állapotban találta meg az egykori villalakót. Anettet ezt követően súlyos sérülésekkel szállították a pécsi kórházba.

Tisztázatlan körülmények

A titokzatos eset kapcsán újabb és újabb információk látnak napvilágot, ám még mindig rengeteg a tisztázatlan körülmény. Anett valószínűleg álmában sem gondolta volna, hogy ilyen borzalmas véget ér a siklósi lélektisztító szeánsz, amire Sáfrány Emesével jelentkeztek. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Lazos, csajos estének indult

A két barátnő egy laza, csajos estére készült, annak reményében, hogy az önismeret útjára lépve megszabadulhatnak a lelki problémáiktól, majd újult erővel térhetnek vissza a dolgos hétköznapokba.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Menekülni kezdett

Ezzel szemben az este folyamán elfogyasztott ayahuasca teakeverék a feltételezések szerint Anettnál olyan hallucinációkat generált, amik halálra rémítették az egykori villalakót, aki ezt követően önkivületi állapotban menekülni kezdett. Csak másnap találtak rá, összetört csontottak, ezt követően került a pécsi kórházba.

Ilyen állapotban van most Anett

A HOT! magazinnak egy közeli ismerőse elárulta, milyen állapotban van most Anett. „Anett már túl van az életmentő műtéten. Felébredt, és a körülményekhez képest jól van. Sajnos a bordatörésen túl nemcsak a bokája tört szilánkosra, hanem a lába többi része is. A pécsi kórház orvosai szerint várhatóan egy év lesz a teljes felépülés!”

Kapcsolódó:

Képzeletbeli kígyók üldözték, ezért menekült ruha nélkül a veszélyes szeánsz után az erdőbe VV Anett, öntudatlan állapotban találtak rá

Eljárás indult

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta a Baranya Megyei Rendőr- főkapitányság korábban közölte, hogy ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást, kábítószer birtoklásának gyanúja miatt.

Ki a sámán?

A feltételezett sámán személyével kapcsolatban sokan találgatni kezdtek, a közösségi profiljait több zárt csoportban is megosztották. A nő, aki a szeánszot tarthatta azonban törölte weboldalát, letiltotta az ott feltüntetett telefonszámot, sőt a Facebook- oldalát is felfüggesztette – írta meg korábban a Blikk.

Peruban tanult

Korábbi posztjaiból azonban kiderült, hogy Peruban tanulta meg a nem mindennapi gyógyító terápiát. A sámánasszony korábban a vendéglátás és a szállodaipar területén dolgozott, de a spiritualitás utáni érdeklődése miatt ezek a tevékenységek háttérbe szorultak.

Tudatmódosító tea

Nemrég megszűnt weboldalán elárulta, hogy a világ igaz gyógymódjait keresi, próbálja biztosítani a hozzá látogatók számára a megfelelő eszközöket és szereket. Valószínűleg a VV Anett által fogyasztott tudatmódosító hatással bíró ayahuasca is egy ilyen szer volt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: VV Anett