Erős hallucinációi elől menekült VV Anett azon a szertartáson, amelyen veszélyes teát ivott. Az RTL egykori sztárját a siklósi szőlősben találta meg egy idős férfi. Az egykori valóvilágos teljesen meztelen volt, és csúnyán megsérült.

Kórházba vitték VV Anettet

Amint arról korábban beszámoltunk, VV Anett július 10-én tűnt el, miután egy teaszeánszon vett részt Siklós környékén. A rendőrség meztelenül, öntudatlan állapotban találta meg az egykori villalakót. Anett súlyos sérülésekkel szállították a pécsi kórházba. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Veszélyes teát ivott

Később kiderült, hogy az egykori valóságshow szereplő tudatmódosító szereket tartalmazó teát fogyaszthatott a szeánsz során, ami miatt bódult állapotba került.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Sáfrány Emesével ment

Anett Sáfrány Emesével ment Siklósra, együtt vettek részt a szertartáson. Emese, miután nem találta a szálláson Anettet, felhívta a Való Világ egykori szereplőjének párját, aki a rendőrséget értesítette. Azonnal keresni kezdték Anettet.

Eljárás indult

A Baranya Megyei Rendőr- főkapitányság lapunknak elmondta, hogy ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást, kábítószer birtoklásának gyanúja miatt.

Ki a sámán?

A feltételezett sámán személyével kapcsolatban sokan találgatni kezdtek, a közösségi profiljait több zárt csoportban is megosztották. A nő, aki a szeánszot tarthatta azonban törölte weboldalát, letiltotta az ott feltüntetett telefonszámot, sőt a Facebook- oldalát is felfüggesztette – írja a Blikk.

Peruban tanult

Korábbi posztjaiból azonban kiderült, hogy Peruban tanulta meg a nem mindennapi gyógyító terápiát. A sámánasszony korábban a vendéglátás és a szállodaipar területén dolgozott, de a spiritualitás utáni érdeklődése miatt ezek a tevékenységek háttérbe szorultak.

Tudatmódosító tea

Nemrég megszűnt weboldalán elárulta, hogy a világ igaz gyógymódjait keresi, próbálja biztosítani a hozzá látogatók számára a megfelelő eszközöket és szereket. Valószínűleg a VV Anett által fogyasztott tudatmódosító hatással bíró ayahuasca is egy ilyen szer volt.

Hallucinált Anett

„Hallucinációjában kígyók üldözték, előlük menekült. Menekülés közben végül leugrott egy magaslati pontról, ekkor szerezte sérülései nagy részét” – mondta a Blikk egyik informátora.

Zacher Gábor is megszólalt

Zacher Gábor, toxikológus korábban leszögezte hogy a növényből készült főzet egyáltalán nem játék, elmondta azt is, hogy a dél- amerikai indiánkultúrában tapasztalt vezetők irányítják a szeánszokat. Varga Viktor VV Anett esete után azt mondta, hogy dél-amerikai útja során járt hasonló spirituális szertartáson, megerősítette, hogy komoly felkészülést igényel a részvétel.

Durva dolgok történnek a teától

„Amikor megiszod, mindenki hirtelen összehányja és összefossa magát. Erre fel vannak készülve, van két vödröd… Valójában kijön minden belőled. Ez egy csodálatos dolog, ha jól használjuk, csak hát nem mindenkinek kell” – mondta az énekes.

Kórházban van

Anett jelenleg is Pécsen van kórházban. „Orvosi utasításra mozdulatlanul kell feküdnie. Heteken keresztül tart majd a rehabilitációja, és lelkileg teljes mértékben a padlóra került. Nem beszél nagyjából senkivel. Az elkövetkezendő időben még biztos bent kell majd maradnia a kórházban” – mondta a Borsnak Anett egyik ismerőse.

Kiemelt kép: