Sáfrány Emese, volt pornószínésznő is részt vett azon a siklósi szeánszon amely után csaknem tragédia történt. Egy korábbi Való Világ szereplő életveszélyes állapotban került kórházba.

Szerepelt a tévében

Az ayahuasca teát ittak azon a siklósi szeánszon, amely csak tragédiába torkollott. Az esetről a BudaPestkörnyéke.hu is beszámolt. Kedd délutánra kiderült, hogy a súlyos sérülésekkel kórházba került hölgy nem más, mint az egykori VV-szereplő, Béres Anett.

A szervezőt állítólag őrizetbe vették

A zártkörű rendezvényen az áldozat egyik legjobb barátnője, a volt pornós Sáfrány Emese is jelen volt, aki egy közösségi médiás posztban elismerte ezt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

TUDTAD? A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az erősebb napokon már 300 ezren olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Nagyon menő, hogy rengeteg hirdető is minket választ, bízik bennünk és a szponzorált cikkek is a piacvezetők közé repítenek minket. (Részletek itt) Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! Gyere vissza pár óra múlva, mert a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon mindig találsz olyan infót, amit máshol nem olvashatsz.

Nem én voltam

Sáfrány Emese azt írja: azt a híresztelést, hogy ezt az egészet én szerveztem, teljes mértékben cáfolom. Korábban, a szintén médiaceleb Baukó Éva erre utalgatott saját oldalain.

Inkább megmentő lenne

A Blikk azt írja, hogy állítólag Sáfrány Emese telefonált a hölgy barátjának, hogy nem találja a barátnőjét. A férfi azonnal értesítette a rendőrséget, akik elkezdtek kutatni a nő után.

Életveszélyes állapot

“Életveszélyes állapotban találták meg, hatórás műtétet hajtottak végre rajta. Úgy tudom, többen szervezték ezt a szeánszot, egy bizonyos főzetet, Ayahuascát ittak, ami hallucinációkat is okozhat. Egyfajta spirituális szeánszot szerettek volna, ám a dolgok kicsúsztak a kezeik közük és az egyikül hirtelen bepánikolt és berohant az erdőbe. Órákig nem találták, míg végül súlyos állapotban került elő, több csontja is eltört” – közölte a Blikkel korábban egy informátor. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Egy másik ismert nőt is kórházba vittek

Az informátor azt is elmondta, hogy egy másik, szintén a hazai celebvilágból ismert nőt is kórházba szállítottak, ő állítólag rosszul lett a szertartás közben. Az érintett kórház nem kívánt az ügyben nyilatkozni, azonban a szeánszot szervező nőt úgy tudni őrizetbe vette a rendőrség.

Bűncselekmény?

„A szeánszon résztvevők a rituálét követően a szabadban, a semmi közepén aludtak. Ekkor, még ruhában tűnt el onnan a nő, egyedül éjszakázott az erdőben. A helyszíntől másnap nagyon messze találták meg, elképzelhetetlen, hogy odáig egyedül jutott volna el annyi idő alatt. Tudomásom szerint felmerült emberölési kísérlet gyanúja” – állítja egy új informátor, akit az Origo idézett.

Nyomozás

A Baranya megyei rendőrök kábítószer birtoklása miatt nyomoznak, eddig ismeretlen tettes ellen.

Címlapfotó illusztráció, siklósi erdő.