A siklósi erdőben, egy szeánszot követően veszett nyoma egy ismert valóságshow-szereplőnek, akire aztán később, öntudatlan állapotban és törött csontokkal találtak rá.

Szeánszon vettek részt

Az eset kapcsán a Blikk azt írja, hogy július 10-én este, két ismert hazai híresség is részt vett egy ún. „tea szeánszon” Siklós környékén, azonban egyikőjük a rituálé alatt bepánikolt és berohant az erdőbe. A portál megtudta, kik lehetnek az érintettek, fel is keresték őket, annyi biztos, hogy a Való Világban szereplő hölgy néhány nappal ezelőtt még a Balatonon nyaralt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kereste a rendőrség

A Velvet kérdésére egyébként a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság elmondta, a rendőrök valóban eltűnés miatt kerestek egy nőt Siklós környékén, július 11-én, a nő azonban a hajnali órákban előkerült, így a keresés befejeződött és a körözést is visszavonták.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ez is érdekelhet:

Rendőrnek adta ki magát és több tízezer forintot csalt ki egy járókelőtől ez a férfi Budapesten – Így bukott le végül

Ruhák nélkül, törött csontokkal találták meg

A portál úgy tudja, hogy a nőre ruhák nélkül, egy szőlőültetvényen talált rá egy férfi, aki éppen kapálni indult. Azt írják továbbá, hogy egy hozzá közeálló, szintén ismert hölgyet is meghívtak a szeánszra, azonban ő nemet mondott. Tudomása szerint barátnőjének a bokája tört szilánkosra, tovább a bordája is eltört, emiatt a sürgősségire vitték.

Egy másik ismert nőt is kórházba vittek

Az informátor azt is elmodnta, hogy egy másik, szintén a hazai celebvilágból ismert nőt is kórházba szállítottak, ő állítólag rosszul lett a szertartás közben. Az érintett kórház nem kívánt az ügyben nyilatkozni, azonban a szeánszot szervező nőt úgy tudni őrizetbe vette a rendőrség.

Ezt mondja a hatóság

A rendőrség annyit közölt, hogy a 2022. július 10-én este megtartott „szeánsz” részleteit büntetőeljárás keretében vizsgálják. Az ügy részleteiről a nyomozás érdekeire való tekintettel bővebb tájékoztatást nem adnak.

Műteni kellett

A Blikk ezenfelül azt is írja, hogy a szőlőben megtalált VV-szereplőt meg is műtötték, többórás műtéten van túl.

Életveszélyes állapot

„Életveszélyes állapotban találták meg, hatórás műtétet hajtottak végre rajta. Úgy tudom, többen szervezték ezt a szeánszot, egy bizonyos főzetet, Ayahuascát ittak, ami hallucinációkat is okozhat. Egyfajta spirituális szeánszot szerettek volna, ám a dolgok kicsúsztak a kezeik közük és az egyikül hirtelen bepánikolt és berohant az erdőbe. Órákig nem találták, míg végül súlyos állapotban került elő, több csontja is eltört” – közölte a lappal egy informátor. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció