Ahogy azt az elsők között itt a BudapestKörényéke.hu hírportálon is megírtuk, kórházba került a Törökbálinton élő Kóbor János, az Omega frontembere. A zenész koronavírusos lett, úgy kapta el a fertőzést, hogy nem volt beoltva. Most a Facebookon imádkoznak érte a rajongói.

78 évesen lett koronás

A 78 éves Kóbor János koronavírus miatt kórházba került. Az állapota változó, mindent megtesznek érte, hogy újra köztünk lehessen – írják az Omega közösségi oldalán, ahol arról is tudósítanak, hogy a család ennél több részletet nem akar elárulni az énekes állapotáról. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem kapott oltást

Az Omega frontemberét a felesége vitte be egy klinikára, miután rosszul lett. Ezután bent tartották a kórházban. A zenész korábban elmondta, hogy nem oltatja be magát koronavírus elleni vakcinával, mert eddig majdnem minden oltást elkerült és mégis megélte a 78. életévét.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

 

 

Javult az állapota

Molnár György, az Omega gitárosa megerősítette a hírt, miszerint Kóbort az elmúlt napokban kórházban ápolták, ám az állapota javult és már optimistán nyilatkozott a hazatéréséről.

Van még dolgod

A Facebookon rajongók ezrei szurkolnak neki, imádkoznak érte. Valaki így fogalmaz: „Visszavárunk Mecky! Még van dolgod ezen a világon! Imádkozunk a gyógyulásodért!” -írja egy hölgy.

Gyönyörű dalok

Egy másik rajongója ezt írta: „Szívből kívánok mielőbbi gyógyulást, mert neked még sok gyönyörű dalt el kell énekelned”

Védőoltás

Egy másik hozzászóló ezt posztolta: „Nem mai gyerek. Ebből következően mindent meg kell tennie nagy odafigyeléssel egészsége és kondíciója tekintetében. Ehhez hozzá tartozik a védőoltás felvétele is. Nem csak a szakemberek ajánlják, hanem mi a közönség a rajongók is. Elég tragédia övezte már az együttest a közelmúltban. Hallani sem akarunk többről!” – írja egy rajongó.

Egész életében az Omegában énekelt

Kóbor János Budapesten született 1943-ben. Gyerekkora vakációit Bátaszéken, sváb rokonainál töltötte. Első együttesét a József Attila Gimnázium tanulójaként alapította osztálytársaival. 1964-ben megalapították az Omega együttest. Énekesi pályafutása szinte teljesen az Omegához kötődik.

Építészmérnök

A Budapesti Műszaki Egyetemen szerzett építészmérnöki diplomát, azonban sosem dolgozott ezen a területen. Korábban atletizált, de egy sérülés miatt felhagyott ezzel a sporttal. Hobbija a vitorlázás, amit Balatonaligán szokott űzni, de nem versenyszerűen, mert elmondása szerint nem szeret megszabott útvonalon haladni.

Nagy álom

2014-ben Kóbor régi vágya teljesült – koncertet adhatott a rendszerváltás 25. évfordulójának tiszteletére a Hősök terén. A koncerten fellépett a Scorpions is, Kóbor együtt énekelte a Wind of Change-t Klaus Meinével. Ezt a cikkünk alján nézheted meg.

Két gyermek, egy unoka

Első feleségétől 1976-ben egy fia született, 2008 júliusában másodjára nősült, a nála 23 évvel fiatalabb Deme Zsókát vette el Balatonaligán, akitől egy lánya, Léna született 2007-ben, Dániel fia révén 2019-ben nagypapa lett. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a Gyöngyhajó lány 2014-ből

Ez pedig a Scorpionsal együtt énekelt dal a Hősök terén

Kiemelt kép: Kóbor János – Forrás: Youtube