Négy jármű összeütközött az M5-ös autópályán Inárcs térségében péntek este, a balesetben egy ember meghalt. Volt olyan autós, aki másfél órát állt a keletkezett dugóban.

Román kamion

A 36-os kilométerszelvényénél egy román honosságú kamion egyelőre ismeretlen okból megállt, ekkor hátulról nekiütközött egy kisteherautó, amely így lerobbanva állt sztrádán. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elrántotta a kormányt

Mögötte egy személyautó érkezett, amelynek 19 éves női sofőrje az ütközés elkerülése érdekében balra rántotta a kormányt, és a szalagkorlátnak csapódott. Előtte azonban még ütköztek a kisteherautóval. Valószínűleg azért volt végzetes a karambol.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Az utas meghalt

A baleset következtében a személyautó 19 éves utasa a helyszínen meghalt, a jármű vezetőjét életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba. A kisteherautó 21 éves vezetője szintén kórházba került könnyű sérüléssel.

A harmadik autó

A Kékvillogó.hu úgy tudja, hogy egy Mercedes csapódott még bele a már összetört furgonba. Elképzelhető, hogy ez is közrejátszott a tragédiában.

Egy Mercedes

G.K. / Kékvillogó.hu

A kamion

G.K. / Kékvillogó.hu

Terelés

A rendőrök az  útszakaszt lezárták, a Budapest felé közlekedőket a a 405-ös, valamint a 4606-os útra terelték. A Kévillogo.hu beszélt egy olyan autóssal, aki másfél órát ült a dugoban, hiszen pár perccel az ütközés után érkezett a helyszínre, és az ő autóját már nem tudták elterelni.

Civil autóból ezt lehetett látni

Olvasónk felvétele

Címlapfotó: G.K. / BudaPestkörnyéke.hu