A balatonberényi szabadstrandon egy pár vitatkozni kezdett egymással. A szóváltás tettlegességig fajult, mely során a férfi egy sátorvassal több alkalommal megütötte élettársát. A nyomozók a 35 éves budapesti férfit garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették és fogdába vitték.

Szóváltásból tettlegesség

Az eddig rendelkezésre álló adatok szerint május 31-én délután a balatonberényi szabadstrandon egy pár vitatkozni kezdett egymással. A szóváltás tettlegességig fajult, mely során a férfi egy sátorvassal több alkalommal megütötte élettársát, akinek a bántalmazás során könnyű sérülése keletkezett. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Agresszív szerelmes

A körzeti megbízottak a helyszín közelében elfogták az agresszív szerelmest, akiről az igazoltatás során az is kiderült, hogy ellene a Pesti Központi Kerületi Bíróság garázdaság elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Összeakasztották a bajszukat

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról a közelmúltban, hogy bejelentés érkezett a rendőrségre, miszerint a 4-6-os villamoson a Margit körút 19. szám környékén két ember verekszik. A kerületi rendőrök néhány perccel később már a helyszínen is voltak és elfogták, majd előállították a két verekedőt. 

Nem járt a villamos

Az eset miatt körülbelül fél óráig nem járt a 4-6-os villamos a Széll Kálmán tér és a Jászai Mari tér között, illetve a 17-es villamos a Széll Kálmán tér és a Margit híd, budai hídfő között.

Verekedés a Széna térnél

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról tavaly novemberben, hogy komolyabb verekedés volt egy budapesti villamoson. A 4-6-os villamoson a Széna tér környékén utazva hárman rátámadtak egy idősebb utasra.

Közbeavatkozott a sofőr

A Margit hídhoz érve a villamosvezető megpróbált közbeavatkozni, akinek azonnal nekiestek, őt is bántalmazták, megrugdosták. A Telex információi szerint az egyik támadónál kés is volt. 

Rendőrök a villamoson

A vezető segítségére az utasok közül egy nő sietett, a Margit híd budai hídfőjéhez már a rendőrök is kivonultak, ahol két nőt és egy férfit őrizetbe vettek.

Hárman voltak

A 27 éves és 32 éves nőket csoportos garázdaság bűntett gyanúja miatt, valamint a 19 éves férfit közfeladatot ellátó személy elleni erőszak bűntett gyanúja miatt is kihallgatták gyanúsítottként. Utóbbi gyanúsítottat a rendőrök őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásukra.

Korábban is volt ilyen

Augusztusban beszámoltunk róla, egy három fős társaság kötött bele egy utasba a 3-as villamoson. A BRFK garázdaság vétség gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. Két nő és egy férfi zaklatni kezdett egy utast a 3-as villamoson Zuglóban, akit a férfi meg is ütött. A nő leszállt a villamosról, de a három fős társaság követte és tovább zaklatták. Az eset még júniusban történt. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: archív