A kérdésre szerencsére a válasz egyértelmű. A piacon található egy olyan programcsomag, ami már évtizedek óta vezető szerepet tölt be. 

Ez nem más, mint a Microsoft Office. Megtalálható benne minden, amire egy modern irodának szüksége lehet. A digitális működés ma már elkerülhetetlen, ha lehet, tegyük ezt a legjobb eszközökkel.

Mit kapunk az Office csomaggal?

A beszerzése ma már gyerekjáték. Elég megnézni a Szoftver24.hu Office programcsomag ajánlatait, kiválasztani a megfelelőt és már perceken belül használatba is vehetjük az összes elemet, ami megtalálható benne. Ahhoz azonban, hogy ennyi éven keresztül vezető szerepet tudjon betölteni globálisan, rengeteg fejlesztésre és széles felhozatalra van szükség. Mi található pontosan a programcsomagban? Melyek a legfontosabb szoftverek?

Kezdjük a sort a három legnépszerűbb programmal, amelyekről már valószínűleg mindenki hallott. A Word-Excel-PowerPoint hármasa konkrétan napjainkban minden irodában megtalálható. Nélkülük nem lehet hatékonyan végezni az adminisztrációt, áttekinteni a pénzügyi jelentéseket és a cég teljesítményét, valamint prezentálni azokat. 

Ha szövegszerkesztés, akkor a Word megkerülhetetlen. Egyetemi beszámolóktól kezdve önéletrajzon át könyvig és szerződésekig bármit el lehet benne készíteni. A legalapvetőbb és a legprofibb funkciók is megtalálhatóak benne, nem hiába használják szinte mindenhol. A kezelését könnyű megtanulni, egy óra alatt át lehet venni az alapokat.

Ha prezentáció, akkor a PowerPoint az, ami konkrétan uralja a piacot. Egy bemutatót percek alatt össze lehet benne dobni, de akár igazán profi előadásokat is tarthatunk a segítségével. Rengeteg funkció és kiegészítő található meg a szoftverben, konkrétan egy egyetemi tantárgy egész féléves előadását is elkészíthetjük vele.

Ha adatok, akkor Excel

Természetesen ahhoz, hogy igazán látványos prezentációt tudjuk készíteni, szükség van hiteles információkra, adatokra is. Ezeket kezelni és összesíteni is lehet az Excel segítségével, ami a legmodernebb táblázatkezelőnek számít ma a piacon. Jelenléti ívtől kezdve bonyolult számításokon és függvékenyen át egy egész vállalat pénzügyi eredményét tárolni és kezelni lehet vele. 

Kihagyhatatlan része az irodának és a pénzügyi osztálynak, mivel az egész működést sokkal hatékonyabbá teszi.

Nem érdemes alternatívát keresni

Hiába próbálunk meg más programot használni, az Office-t jó eséllyel nem lehet megkerülni. A piac többi szereplője is ezt a szoftvercsomagot alkalmazza a mindennapokban, így ha nem akarunk lemaradni (valamint meg akarjuk nyitni a kapott fájlokat), akkor mindenképpen ezt kell nekünk is használni. Ennek szerencsére csak előnyei vannak, mivel nem a 20 évvel ezelőtt kiadott verzióra kell hagyatkoznunk.

A Microsoft Office folyamatosan fejlődik, hogy minden modern elvárásnak és új feladatnak megfeleljen, továbbá el lehessen azokat végezni egyszerűen, hatékonyan.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: szoftver24.hu

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.