Új pacemakert kapott Nagy Bandó András. Az előző kütyü 12 évig szolgálta, most abban bízik, hogy az új legalább 15 évet kibír majd.

20 év volt nagy a baj

Nagy Bandó András közel húsz évvel ezelőtt a pécsi szívcentrumban kapott pacemakert, miután szívritmuszavara miatt nyolc másodpercre leállt a szíve – emlékeztet a Blikk az akkori esetre.

12 év után újabb műtét

A Karinthy-gyűrűs humoristának azóta vigyáznia kell magára, ennek érdekében pedig újabb műtétet hajtottak végre rajta, ami újabb hosszú évekig jelenthet megoldást a számára. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Megköszönte az orvosainak

„Ez a pici pacemaker 12 évig éltetett. Amit ma a helyébe kaptam, 15 esztendeig fog szolgálni. Köszönet a tudománynak! Köszönöm Dr. Kónyi Attilának és csapatának”  írta a közösségi oldalán Bandó, aki a kórházi ágyából jelentkezett be a rajongóinak.

A bejelentés

Nincs több humor

Ennyi tragédiát hozó év után nincs kedvem a kabaréhoz. Erkölcstelen lenne a pandémia időszakát humorban pácolva emlegetni – nyilatkozta még tavaly a járvány tetőpontján a bulvárlapnak.

Inkább fest

1962-ben karikaturistaként kezdtem, később gyors portrékat is rajzoltam, voltak éveim, amikor grafikákat készítettem. Ezeket az órákat mondtam aktív meditációnak – beszélt arról, hogy miért meri megpróbálni a festészetet.

Segített a hajléktalanokon

Nagy Bandó András 1990-ben 500 hajléktalant menekített ki a Déli pályaudvarról, hogy aztán Budaörs közelében megalapítsa az első hajléktalanszállást. Ezeket a hajléktalanokat festi meg a humorista.

A politikába is belekóstolt

A 75 éves humorista 1990–91-ben Orfű polgármestere, illetve a 2014-es országgyűlési választáson az LMP képviselőjelöltje volt.

Címplapfotó: Nagy Bandó András Facebook-oldala.