Péntek délután ismét autók ütköztek az 51-es főút egyik legveszélyesebb kereszteződésében, a Bugyi – Taksony elágazásnál.

Corolla és kamion érkezett

Bugyi felől egy nő Toyota Corollával érkezett, neki jobbkéz felől, Dunaharaszti irányából pedig egy kamion, amely a belső sávból balra, Bugyi felé kívánt kanyarodni. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem láthatta az Opelt

A kamion vezetője előzékenyen kiengedte a STOP táblánál megálló Corollát, viszont a tehergépkocsi mellett, a külső sávban épp ekkor haladt el Dunavarsány felé egy román rendszámú Opel Vectra kombi, amelyet a Corollás nő nem láthatott, mivel a kamion teljes egészében kitakarta.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Az árokba csúsztak

A két személyautó a kamion előtt találkozott, a karambol következtében pedig mindkettő az út menti árokba csúszott. Szerencsére sem a nő, sem az Opelben utazó román férfiak nem sérültek meg, viszont a két jármű mozgásképtelenné vált.

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

Helyszíni felvételeink

A tűzoltók áramtalanítottak

A szigetszentmiklósi hivatásos és a délegyházi önkéntes tűzoltók érkeztek a helyszínre, és áramtalanították a roncsokat.

Frontális ütközés  

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy pénteken délután frontálisan ütközött két személygépjármű az 1111-es úton, a csobánkai elágazásnál. 

Megvizsgálták a mentők a sofőröket

A két autóban egy-egy fő utazott, a mentők megvizsgálták őket, sérülést nem szenvedtek, adta hírül a Pomázi Tűzoltóság. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a baleset helyszíne. Fotók: automentesbp.com