A Kossuth-díjas művésznőnek a nyáron már másodjára kellett megküzdenie a rákkal. Három műtéten van túl, elmondta, hogy érzi most magát.

Kiújult a betegsége

Korábban egyszer már legyőzte Bangó Margit a rákot, ám a nyáron ismét kiújult a kór. Az orvosok három alkalommal operálták meg rövid idő leforgása alatt. A műtétek jól sikerültek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Minden eredménye negatív

Az énekesnő elmondta, hogy jól van. Az ereje ugyan még nem az igazi, ám úgy érzi, hogy a gyógyulás útjára lépett. A kontrollt követően minden lelete negatív lett, immáron másodjára. Három havonta ellenőrzésekre jár – árulta el a Bors számára.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Televíziós műsorra készül

A művésznő a lányával, Bangó Marikával egy televíziós műsorra készül. Egy anya-lánya duettben fognak fellépni. Azt mondta, hogy „A” kategóriás énekesek között fog fellépni, mert akárhova már nem menne.

Több mint 50 éve van a pályán

Bangó Margit már több mint öt évtizede énekel. Úgy érzi, hogy ez alatt az 56-57 év alatt már letett annyit az asztalra, hogy nem kell bizonyítania. A most 72 éves művésznő 1967-ben, 17 évesen jelentkezett a Magyar Rádió tehetségkutató versenyére, édesanyja biztatására. Ezt követően indult be a karrierje.

Elárulta, mi a titka

Az énekesnő elárulta, mindent szívből ad, és amit ad azt a rajongóitól vissza is kapja. Titkának ezt nevezte meg, valamint a hitet. “Azt üzenem annak, aki beteg, hogy legyen hite!” – mondta.

Bármiből meg lehet gyógyulni szerinte

A művésznő azt állítja: “Isten az orvosok orvosa.” Szerinte ha egy vagy két orvos szerint nincs remény a gyógyulásra, nem szabad beletörődni abba. Erre ő maga az élő bizonyíték

Kétszer is legyőzte a rákot

Bangó Margit egészségi állapota miatt többször is aggódtak már a rajongók. Eddig azonban nem talált rajta fogást a betegség, mindkétszer le tudta győzni a gyilkos kórt. Teszi a dolgát, fellépéseket is vállal, vidékre is jár, és azt mondja, ugyanolyan elánnal tud énekelni, mint korábban tette.

Egy dolgon változtatott

Az életkedve a régi, és semmiből sem hajlandó visszább venni, egyetlen dolgon változtatott az előadásai kapcsán. Immáron nem állva, hanem ülve énekel. Kifejtette, hogy így nehezebb a levegővétel és maga az éneklés, ám az emberek így is rajonganak érte.

Fontosnak érzi az eleganciát

Bár állítása szerint nem a külseje a fontos, mindig odafigyel arra, hogy jól nézzen ki. Elvégre a színpadon mindenkinek tetszeni akar, számára fontos az elegancia. Mindig az adott alkalomnak megfelelő ruhát visel.

A lánya jelenti számára a támaszt

A családja sok erőt ad Bangó Margitnak, Marika pedig a támasza. Sok mindenben hasonlítanak egymásra testileg és lelkileg is a lányával, és ő is remekül énekel. Bangó Marika nagyon boldog, hogy sokszor felléphetett édesanyjával egy színpadon. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Bangó Margit egy előadása közben – Forrás: MTI/Soós Lajos