Összeütközött több személyautó Budapest XXIII. kerületében, a Szentlőrinci út és a Szent László utca találkozásánál. A mentőkre is szükség volt.

Három autó ütközött

Súlyos baleset történt a 23. kerületben Budapesten. A pick-up jött a Szent László úton és nem adott elsőbbséget. Kikanyarodott balra az M5-ös felé. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Átcsúszott a másik oldalra

Ekkor érkezett egy Szentlőrinci úton egy Suzuki amelyet egy nő vezetett és gyerek is volt a járműben. A vétkesnek tűnő autó nekiment, ettől a Suzuki átcsúszott a szembejövő oldalra és telibe talált egy Mitsubishi Galantot.

Köszönjük a napi 335 ezer érdeklődő olvasónknak, hogy a BudaPestkörnyéke.hu Magyarország TOP legolvasottabb hírportáljai közé került. Részletek itt. Közben a holnapi és mai programajánlónkat ide kattintva éred el!

Talán megúszták

Tudósítónk a helyszínről azt írta nekünk, hogy mind a 4-en kiszálltak az autóból, de láthatóan hárman könnyebben megsérültek, a Mitsubishi vezetőjét még vizsgálják.

A vétkesnek tűnő autó

Gumik az ülésen

A Mitsubishi bal első ülése kiszakadt, mert a hátsó ülésen két teljes szett gumi volt. A becsapódás hatására ezek előre vágódtak.

Óvatos mentők

Az autó sofőrjét hordágyra helyezték, úgy tették a mentőbe, hiába szállt ki saját lábán a roncsból.

Közben érkezett

Most tudtuk meg, hogy a balesetben legalább ketten súlyosan megsérültek. A gyerek egy 4 hónapos kisbaba volt, őt még kórházban vizsgálják.

Baleseti statisztika

Címlapfotó: BudaPestkörnyéke.hu/GK