A gyanúsított egy veszekedés lezárásaképp, késsel okozott életveszélyes sérülést élettársának.

Vita

Mentők és rendőrök érkeztek 2022. május 1-én délután a zsámboki házhoz, ahonnan egy 57 éves férfit vittek kórházba, miután élettársa vitájuk közben egy körülbelül 15 centiméteres pengehosszúságú késsel megszúrta. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Életveszélyes sérülés

A férfi a vállán és bal oldalán szerzett sérülést, a kórházban kiderült, állapota életveszélyes, derült ki a rendőrség közleményéből.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

FRISS!

Előállították a nőt

A nyomozók a helyszínről a férfivel együtt élő 54 éves nőt előállították és kihallgatták, aki vallomásában részletesen taglalta az aznapi eseményeket.

Fotó a helyszínről:

Ittak

Állítása szerint több deci pálinkát és sört engedtek le a torkukon a nap folyamán, amikor a férfi egyszer csak fenyegetni kezdte, ettől pedig annyira megijedt, hogy kést ragadott. Az asszony szúrt, a férfi pedig vérezni kezdett, így mentőt hívtak.

Helyszíni felvétel:

Eljárás indult

S. Istvánnéval szemben a további eljárást életveszélyt okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Alosztálya. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.  

Kiemelt kép: Illusztráció