Ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt Budapest 7. kerületéből tűnt el egy 6 éves kislány még április végén. Az apa elmondása szerint a felesége az óvodából vitte a gyermeket, ám azóta egyikőjükről sem tud semmit sem.

Az oviból vitte el

A rendőrség korábban közzétette a kislány fotóját, valamint személyleírását, a A BRFK pedig most a lakosság segítségét kéri az anya elfogása érdekében, akit kiskorú veszélyeztetése miatt keresnek. A 37 éves Lukács Rolandné, születési nevén Dínó Zsanett április 28-án, délután elment a kislányáért az óvodába, azt követően pedig nyomtalanul eltűntek, az apa nem tudja őket elérni. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kislány személyleírása

A kislányt eltűnés miatt keresi a rendőrség; a felkutatásukra tett intézkedések eddig nem vezettek eredményre.  Lukács Letícia körülbelül 148 cm magas, vállig érő göndör barna haja van, a szeme színe is barna.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Fotón a kislány:

Fotón az anya:

Ezt kéri most a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 7. Kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki Lukács Rolandné vagy Lukács Letícia tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Áprilisban egy 12 éves kislány tűnt el

Amint azt a Kékvillogó is megírta a Budapesti Rendőr-főkapitányság 18. Kerületi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Knecht Jázmin ügyében.

Fekete nadrágot, sötét kabátot viselt

A 12 éves Knecht Jázmin 160 cm magas, hosszú világosbarna hajú, kék szemű. Eltűnésekor fekete nadrágot, sportcipőt, sötét kabátot viselt. A kislány április 14-e óta nem ad magáról életjelet, a rendőrség körözési adatai szerint továbbra sem került elő, jelenleg is keresik. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jázmin fotója:

Kapcsolódó:

Kétségbeesetten keresi az apa a 6 éves Letíciát: az anya vitte el a oviból, napok óta nem adnak magukról életjelet

Kiemelt kép: Az anya – Forrás: police.hu