Az első fagyos hajnal meghozta a nagyobb koccanásos baleseteket is. Hét autó ütközött össze Budapest III. kerületében, a Margitszigeti lehajtónál. A Gubacsi hídnál négy gépjármű karambolozott

Még nem tudni, hogy történt

Eddig tisztázatlan körülmények között 2022. november 21-én 5 óra 39 perc körül Budapest III. kerületében, az Árpád híd Margitszigeti lehajtójánál hét autó ütközött össze. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A villamossínekre került

A Budáról Pestre haladó irányban ütköztek össze a gépkocsik, amelyek közül az egyik a villamossíneken állt meg.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Egy sérült

A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték az autók áramtalanítását. A balesethez a mentők is kiérkeztek, az eddig rendelkezésre álló adatok szerint a balesetben egy ember könnyebben megsérült.

Lezárás, torlódás

A járművek nem kis forgalmi akadályt képeznek. Az érintett útszakaszon a járművezetőknek lezárásra és torlódásra kell számítani, így a hétfő reggeli csúcsban minden arra járó fokozott figyelmét és türelmét kérik.

Négy autó koccant

​És még nem volt vége a reggeli roncsderbinek: a budapesti Gubacsi híd előtti felüljárón, a 20. kerületből a 21. kerület felé tartó irányban négy autó ütközött össze. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az egyik járművet, valamint a közterület-fenntartó szakembereinek értesítését kérték – közölte az OKF.

Az első lefagyás

Az idei tél első fagyos reggele jó pár közlekedőt meglepett. A szakemberek az óvatos vezetés mellett arra hívják fel a figyelmet, hogy a szélvédett területelen és a hidakon hirtelen csúszós útszakaszon találhatjuk magunkat, és aki gyorsan halad vagy nem figyel oda, könnyen bajba kerülhet.

Durva baleset a 31-esen

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy könnyebb sérülésekkel megúszták a sofőrök és az utasok azt a balesetet, ami szombaton délután történt a 31-es főúton. Egy kisteherautó, egy utánfutós kisbusz, valamint két személygépkocsi volt részese a történteknek. Hírportálunk úgy tudja, egy utánpótláskorú jégkorongcsapat tagjai tartottak hazafelé a kisbuszban.  

Áttért a másik oldalra a kisteherautó

Szombaton délután egy férfi egy gyorsfagyasztott élelmiszereket szállító Mercedes kisteherautóval haladt a 31-es főúton Sülysáp felől Mende irányába. A hírhedt, hosszú S-kanyarba beérve eddig ismeretlen okból elvesztette uralmát a járműve felett, az első, jobbra ívelő kanyar után áttért a menetirány szerinti bal oldalra.  

 Oldalára dőlt a kisbusz

Először a szemből elsőként érkező, utánfutót húzó Mercedes kisbusznak ütközött, amely ettől a jobb oldali árokba hajtott és az oldalára dőlt. Utána a kisbusz mögött közlekedő Renault-val is szemből ütközött, a Renault is árokba hajtott. Végül a kisteherautó is az árokba csapódott és az oldalára borult, ám eközben még magával sodort egy szintén szemből érkező Dacia kombit is. A baleset során többen könnyebben megsérültek. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció