Az agglomerációban, Tinnye mellett forgatott Üvegtigris filmtrilógiában szereplő sárga Zsiguli eladósorba került. Dunakeszin hirdették meg 250 ezer forintért.

A legendás film 3. epizódjában dinnyékkel pakolták tele a most negyedmillióért hirdetett Zsigulit. A hirdető szerint az Üvegtigris 3-ban szerepelt Lada Dunakeszin várja új gazdáját. Az autó a cikkünk alján elérhető filmrészletben is látszik.

Az 1974-es gyártású autó eddig 150 000 kilométert hagyott maga mögött. A motorháztető rozsdás, cserére szorul. Az új gumikkal szerelt alufelnis Lada ideiglenesen ki van vonva a forgalomból, a lökhárító pótlását követően vihető vizsgára.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A meghirdetett Zsiguli – Forrás: hasznaltauto.hu

Újra kinyitott Tinnyénél az Üvegtigris

Üvegtigris Tinnyénél – Fotó: BudaPestkörnyéke.hu

Ahogy azt elsőként itt a BudaPestkörnyéke.hu hírportálon megírtuk az Üvegtigris büfékocsi legújabb története akkor kezdődött, amikor a tinnyei polgármester megelégelte, hogy hónapok óta zárva van a falu büszkesége, a három filmnek címet és forgatási helyszínt adó Üvegtigris a Garancsi-tó partján. A polgármester megkérte a tulajdonost, hogy próbáljon meg üzemeltetőt találni.

Mindenki posztolni akarja magát az újra kinyitott Üvegtigrisnél, ahol semmit sem változott a filmbeli hangulat, talán csak annyi történt, hogy nem Lalinak hívják az üzemeltetőt. A teljes cikkünket ide kattintva lehet elolvasni.

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: veteranzsiguli.hu