24 óra alatt három nőnek azért kellett meghalnia Magyarországon, mert férjük úgy gondolta, hogy ne éljenek tovább. Szegeden vascsővel végzett egy nővel a férje, Salgótarjánban agyonverte élettársát egy férfit. Budapesten pedig 2,5 éves gyermeke szeme láttára szúrkálta halálra feleségét egy férfi.

Gyilkosság Szegeden

Pénteken egy szegedi panzióban megölte feleségét egy férfi. A férfi és a nő összeszólalkozott az apartmanban, melynek során a férfi egy 80 centiméteres vascsővel több alkalommal is fejen és nyakon ütötte a nejét. A bántalmazások következtében a nő hanyatt esett és a helyszínen életét vesztette. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A tulajdonosnak mondta el, hogy mit tett

Annyi biztos még, hogy a férfi a gyilkosság után elhagyta a szobát, majd a szálláshely tulajdonosának elmondta a történteket, aki értesítette a rendőröket.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

A helyszínen kapták el a rendőrök

A férfi nem próbált menekülni, a panzióban kapták el a rendőrök.A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának nyomozói a 49 éves férfit őrizetbe vették, és emberölés gyanúja miatt indítottak eljárást ellene. A férfi letartóztatásáról hétfőn dönt a bíróság.

Gyilkosság Salgótarjánban

Szombat délelőtt egy nő holttestét találták meg egy salgótarjáni házban. Nem sokkal ezután őrizetbe vették a rendőrök a 62 éves férfit, aki az élettársa volt.

Ittak a gyilkosság előtt

A szomszédok szerint a pár nagyon sokat ivott és veszekedett. A tragédia előtt is mindketten lerészegedtek, ezután vesztek össze, majd a férfi úgy megverte a nőt, hogy belehalt a sérüléseibe.

Ebben a házban történt a gyilkosság

Rendszeresen italoztak és verekedtek

A pár nemrég költözött a Salgótarjánhoz tartozó külterületi részre, a szomszédok állítása szerint rendszeresen lerészegedtek, ami vitához, néha pedig verekedéshez vezetett. Erről tanúskodik a vértócsa a család bejárati ajtaja előtt a helyiek szerint.

Gyilkosság Budapesten

Szombat délután Budapesten, a  14. kerületi Füredi parkban gyilkosság történt. Egy 37 éves külföldi férfi halálra szurkálta feleségét, 2,5 éves gyermekük szeme láttára.

Veszekedtek az autóban

A szemtanúk beszámolója szerint a házaspár a tragédia előtt hosszasan üvöltözött egymással egy autóban.  A BudaPestkörnyeke.hu-nak nyilatkozott annak a férfinak a barátnője, aki a rendőröket kihívta a helyszínre.

Mire leért a lakásából, már meghalt a nő

Elmondása szerint a nő hangosan kiabált segítségért és rugdosta a kocsi ajtaját. Az egyik házból a férfi  erre lett figyelmes. Ekkor lement a parkolóban álló autóhoz, ám a nő már holtan feküdt és minden csupa vér volt körülötte.

Kutyaharapásnak álcázta a gyilkosságot

A gyilkos ekkor bement a közeli tanácsadóba, ahol azt állította, hogy a feleségét megharapta egy kutya, ám a közelben nem volt kutya. A hölgy azt mondta a lapnak, hogy a barátja ezután jelentette az esetet a rendőrségnek.

Bent ült egy gyerek az autóban

Elmondása alapján az autóban egy 2,5 éves gyermek ült, illetve arról is beszélt, hogy a férfi az eset után átöltözött, ugyanis a gyilkosságnál fekete ruhát viselt, amit kidobott a közeli kukába, így az elfogásnál már másik ruhában volt.

„Jaj, meghalok”

Egy másik szemtanú azt mondta a Borsnak, a haldokló nő utolsó erejével azt kiabálta, hogy „jaj, meghalok, mi lesz a kicsimmel?”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a zuglói gyilkosság elkövetője – Forrás: MTI