Mint ahogyan arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt halálra késeltek egy nőt Zuglóban. A gyanú szerint az asszonyt a férje ölhette meg, a háttérben pedig szerelemféltés állhatott. A tragédiánál információk szerint a pár 2 éves gyermeke is jelen volt, erről lapunknak egy szemtanú barátnője.

Nem lehetett megmenteni

Ahogyan azt lapunk is megírta a tragédia Zuglóban, a Füredi parkban történt, ahol a támadó egy késsel esett neki a felségének, akit többször is megszúrt. A Bors írta meg, hogy a hatóságok ezt követően nagy erőkkel vonultak a helyszínre, ahol próbáltak a nőn segíteni, azonban annyira súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Elfogták a férfit

A döbbenetes eset után egy elegáns, ingbe és szövetnadrágba öltözött férfit vezettek el a rendőrök bilincsbe verve, nem sokkal később pedig kiderült, hogy a támadó a feleségét gyilkolta meg.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Ezt mondja a rendőrség

A rendőrség később ugyanis tájékoztatás adott ki az ügyben, a police.hu-n megjelnet közleményben azt írják: A rendőrök a helyszínen elfogtak egy 37 éves férfit, aki a gyanú szerint több késszúrással megölte feleségét.

A kocsiban támadt rá a nőre

Bors azt írja, hogy a férfi a kocsijukban támadt rá a nőre, a gyanú szerint ott szurkálta halálra. Az Origo úgy tudja, hogy szerelmi háromszög áll a gyilkosság mögött: a férfi azért végezhetett a nővel, mert az egy másik férfi miatt el akarta hagyni.

Sikoltozó hang

Az Origonak megszólalt egy asszony, aki a gyilkosság helyszínének közelében lakik, ő azt mondta, hogy egy sikoltozó női hangra lett figyelmes.

Szerelemféltés

A portál információi szerint a férfi a gyilkossághoz használt késtől megszabadult, egy kukába dobta, véresen. A 37 éves férfi a lap értesülései szerint azért támadt rá a nőre, mert el akarta hagyni, válni akart, ugyanis úgy tudni már egy ideje új kapcsolata volt.

Egy férfi ment az autóhóz

Lapunkat nemrégiben a közösségi oldalunkon keresztül kereste meg az egyik szemtanú barátnője, aki részletes tájékoztatást adott a tragédiáról. Mint mondja a rendőrségnek a barátja jelentette az esetet, ami valamivel 1 óra előtt történt. Elmondása szerint a nő hangosan kiabált segítségért és rugdosta a kocsi ajtaját, a barátja erre lett figyelmes. Ekkor lement az autóhoz, ám a nő már holtan feküt a vérben.

Kutyatámadásnak próbálta álcázni

A férfi ekkor bement a közeli tanácsadóba, ahol azt állította, hogy a feleségét megharapta egy kutya, ám a közelben nem volt kutya. A lapunkat megkereső hölgy azt mondja a barátja ezután jelentette az esetet a rendőrségnek.

Átöltözött

Elmondása alapján az autóban egy 2 éves gyermek ült, illetve arról is beszélt, hogy a férfi az eset után átöltözött, ugyanis a gyilkosságnál fekete ruhát viselt, amit kidobott a közeli kukába, így az elfogásnál már másik ruhában volt.  A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A támadás helyszíne, Zugló Füredi Park – Forrás: Google Maps