Szeméremsértő módon viselkedett egy férfi többször is Pomázon. Az egyenlőre ismeretlen elkövetőt keresi a rendőrség.

Közzétette a Szentendrei Rendőrkapitányság annak az egyelőre ismeretlen férfinak a fotóját, aki többször is ráhozta a frászt a járókelőkre Pomázon.

A férfi június 14-én a Sport utca és a Plébánia utca sarkán, valamint egy héttel később a Beethoven utcában és a Lupavidor utcában is szeméremsértő módon viselkedett.

HOPPÁ! A forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu! Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Hvg, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem ez az első eset, hogy szatír garázdálkodik a környéken. A budapestkornyeke.hu agglomerációs hírportál nemrég számolt be arról, hogy a szentendrei HÉV-en egy férfi nőket zaklatott. Erről itt olvashatsz részletesen.

A Szentendrei Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik jelentkezzen személyesen a helyi kapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 061-236-2883-as telefonszámon, vagy az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es ”Telefontanú” zöldszámát, továbbá tegyen bejelentést a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

Kiemelt kép: police.hu