Rákász Gergely szabadtéri zenei élményt kínál a kápolnásnyéki kastélykertben. A Róth Miksa emlékházban lesz műtárgyséta és Király Kinga Júlia ledér vezetésével barangolunk több országban, gasztromozit nézhetünk és még a serpenyőben is fog sülni valami. Óbudán az Ernyős kertmoziban A cukrász várja a nézőket.

Rákász Gergely a kápolnásnyéki Halász kastélyban

Minden korábbinál színesebb műsorral, exkluzív helyszíneken várja Önt a Lords of the Organ sorozat ötödik évadja. Lépésről lépésre visszavesszük az életünket a vírustól, kezdve a szabadtéri rendezvényekkel. Szabadtéren, és a lehető legszebb hátterek előtt, Magyarország frissen felújított kastélyainak és várainak udvarán szólalnak meg a klasszikusok.

Fűben heverve

Kastélyparki piknik, koccintás egy finom pohár borral, a kedvenc pléden, vagy elheveredve a fűben. Hagyja, hogy Bach, Sosztakovics, Beethoven vagy Vivaldi magával ragadja!

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Műtárgyséta és A szakács, az író, a főztje és a filmje a Róth Miksa Emlékház kertjében

5 műtárgy, amelyek látszólag nem kötődnek egymáshoz, de a Róth Miksa Emlékház és Gyűjtemény tárgyai kilépnek a komfortzónájukból, és egy-egy fogalom köré szerveződve mutatkoznak be a közönségnek. A Chill Garden programjaihoz kapcsolódva, művészeti programokra reflektálva szubjektív műtárgysétára hívják látogatóinkat, felfedezni a kiállítások rejtett hálózatait.

Műtárgyséta – 5 műtárgy a gyerekkorról

Király Kinga Júliával

Ezen az esten hagyjuk, hogy Király Kinga Júlia ledéren körbevezessen minket Erdélyen, Olaszországon és Egyiptomon. Hogyan inspirálták írói munkáját ezek a helyek? És milyen recepteket őriz korábbi életei helyszíneiről?  Láthatunk részletet kedvenc gasztronómiában tobzódó mozijából is. És elkészíti serpenyőben az egyik kedvenc és titkos fogását is. 

Esernyős Kertmozi – A cukrász

Tomas berlini cukrászdájába egy szép őszi napon besétál az izraeli Oren, aki munkája miatt gyakran jár a városban. Az elkövetkező hónapokban egyre többször ugrik be süteményért, és hamarosan szenvedélyes kapcsolatba kezd a férfival. Egy nap azonban nyomtalanul eltűnik. A háttérben lappangó titkok azonban nem maradhatnak örökre rejtve… a német-izraeli film, héber, német és angol nyelven, magyar felirattal, július 15-én este kerül vetítésre. Jegyeket a jegy.hu-n keresztül is lehet vásárolni: Esernyős Kertmozi-A cukrász – Esernyős | Jegy.hu Rossz idő esetén a programot másik időpontban tartjuk meg.

A cukrász

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Rákász Gergely – Forrás: rakaszgergely.hu