Hónapokkal ezelőtt az RTL streamingszolgáltatásán debütált a Zámbó Jimmy életéről szóló sorozat, A Király, amit a családja engedélyével részben az előadó csepeli otthonában forgattak. A Zámbó testvérek már akkor őrjöngtek, Marietta szerint őt egy komplett idiótának ábrázolják, néhai édesanyjukat pedig egy proliasszonynak állítják be.

A házában forgattak

A napokban az özvegy sem hagyta szó nélkül a Nagy Ervin és Schell Judit főszereplésével bemutatott sorozatot. Edit asszony, aki a stáb rendelkezésére bocsájtotta a saját házát, a közösségi oldalon írt egy bejegyzést. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Több ügyvédet is megkerestek

„Sajnos ez valóban egy lejárató film lett, én nem ezt a forgatókönyvet írtam alá. Már több ügyvédnek is megmutattam, le akartam állítani, de sajnos azzal, hogy kiírták az elejére, hogy igazságok és hazugságok, nem tudnak vele mit kezdeni. Én is fel vagyok háborodva” – írta Edit asszony.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol!

Nem ad többé engedélyt

„Én az első 2 részt néztem meg, nem voltam hajlandó tovább nézni, mert hetekig nyugtatóval éltem. Sajnálom, de tőlem soha semmilyen média nem fog engedélyt kapni semmire, amíg élek” – bukott ki Edit asszony a csatornára.

Joga van hozzá

Az írására Zámbó Árpy is reagált: „Edit, ha nem ezt a forgatókönyvet kaptad, minden jogod megvan arra, hogy az igazadat és a férjed becsületét emlékét megvédd és jogi úton bizonyítsd be az igazadat” – jegyezte meg.

Krisztián is megszólalt

Ezután a Zámbó testvérek egy közös nyilatkozatot adtak ki, melyben közölték: semmi közük a filmhez. Természetesen Zámbó Krisztián sem hagyhatta szó nélkül a történéseket: „Ezt a sok kb…… hazugságot már nem viselem el! Nem volt angyal apu, de nem ilyen volt édesapám!!! Most láttam az utolsó előtti részt!!! És teljesen kikészít. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de Edit, ezt hogy képzelted??? Vagy te sem tudtál erről???” – fakadt ki Krisztián.

Megszólalt az RTL

Most az RTL is reagált Zámbóék felháborodára. Azt írták, hogy „az örökösök a forgatókönyvet megismerték és elfogadták. Díjazást kaptak. A szerződés további rendelkezései, így többek között a díjazás mértéke üzleti titok részét képezi” – írta a naphire.hu-nak az RTL Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Eladó a csepeli ház

Ahogyan arról beszámoltunk, 130 millió forintért eladó Zámbó Jimmy csepeli otthona. Ez az a ház, ahol 2001 január 2-án eldördült a végzetes lövés. A csepeli ingatlanban, a Király halála után özvegye és két fia élt. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Minden érintetlen

A csepeli ház hirdetésében szereplő fotókon látszik, hogy az énekes halála óta nem sok minden változott. A falakon még mindig ott vannak Jimmy aranylemezei, a bútorok is ugyanazok. Az ereklyék azonban nem eladók, azt a család viszi magával.

Adósság terheli

Az ingaltan földhivatali dokumentuma szerint a legendás énekes otthona már 23 éve felesége, Edit és fiaik, Adrián és Szebasztián tulajdonában van, ám csak az asszony és Adrián él a medencés, 300 négyzetméteres házban. Az ingatlant kisebb adósság terheli adótartozás miatt, ennek összege 1 millió 314 ezer forint és ennek járulékai.

Végrehajtást rendeltek el

Már 2013-ban is 6,5 millió forintos tartozás és járulékai miatt végrehajtást rendeltek el a Jimmy-villa terhére és 2019 nyarán árverést is hirdettek rá. Ezt később törölték, ami azt jelzi, hogy kifizették a tartozást.

Miért adják el?

Zámbó Jimmy legkisebb fia, Adrián, az eladással kapcsolatban azt mondta, hogy nem anyagi gondjaik miatt válnak meg a legendás ingaltantól. „Nincsen ennek semmilyen financiális oka, egyszerűen már nem praktikus, már inkább egyfajta teher mint áldás”. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: