Újabb megdöbbentő részetek láttak napvilágot annak a 18 éves fiúnak a tragédiájáról, aki egy munkahelyi balesetben vesztette életét. Mint kiderült: Lacit új munkahelyén első napján érte a végzetes baleset: egy hatalmas betontömb okozott az élettel összeegyeztethetetlen fejésüléseket a nádudvari gyár területén.

18 éves fiatal halt meg

Ahogy arról beszámoltunk, borzasztó tragédia történt egy nádudvari üzem telephelyén: a helyszínről származó információk szerint baleset következtében életét vesztette egy 18 éves fiatal. A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Betontömb esett a fejére

Leendő munkahelyén, próbanapon, védősisak nélkül dolgozott a nádudvari telepen a 18 éves fiú, akinek munka közben egy nagy méretű betonelem esett a fejére. Laci azonnal elvesztette az eszméletét, többször újra kellett éleszteni a helyszínen. Ezt követően mentőhelikopter vitte a debreceni klinikára, de ott kiderült: menthetetlen.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

„Jobb neki így!”

 „Még meg tudtuk fogni a kezét este, mielőtt elment, tudom, hogy érezte, még ha nem is volt tudatánál. Azt mondták, ha túl is élte volna, lehet fel sem ébred, csak a gépek tartják életben. Jobb neki így! – mondta a Blikknek Laci bátyja, Froner Tamás.

Budapestről tért haza

A fiú májusban fejezte be az iskolát, eddig Budapesten dolgozott festőként, most pedig lakóhelyén vállalt volna munkát egy építőipari cégnél. Mindenképpen dolgozni akart. A rendőrségi vizsgálat folyik, a család azonban már most ügyvédet fogadtak, mert úgy érzik, a cég ki akar bújni a felelősségvállalás alól.

Sok a kérdés

„Nem is értem, próbanapon hogyan kerülhetett Laci olyan helyzetbe, hogy ez megtörténjen vele, hogyan engedték egy veszélyes üzem területén egyedül mászkálni, miért nem volt védőfelszerelése? Egy biztos, nem az öcsém tehet a balesetről, ő egy szerencsétlen áldozat” – tette hozzá a gyászoló testvér a lapnak.

Gyűjtést indítottak

Ahogy megírtuk, a család ismerőse a Facebookon osztotta meg, hogy a temetést az áldozat 20 éves bátyjának kell intéznie, mely igencsak nagy anyagi terhet jelent számára. Épp ezért egy gyűjtést szerveztek a családnak.

„Nem ezt érdemelte”

„Kedves Nádudvariak/ Mindenki! Sokan értesülhettetek a tegnapi nádudvari „Durizolban” történt szörnyű balesetről. Sokan ismerhették Lacit nekünk csak „Öcsi”, egy jó szívű, vidám srác volt, aki az utolsót is odaadta volna bárkinek. Mióta ismerem, folyton dolgozott, mindegy volt hogy hol csak pénzt keressen, ezért is jutott el erre a helyre, ami a végzetet jelentette a számára. Nem ezt érdemelte! Előtte állt az élet…” – kezdődik a szívszorító bejegyzés.

A bátyja szervezi a temetést

„Most a 20 éves bátyjára Tomira hárult az a szörnyű teher, hogy a saját testvére temetését szervezze meg. Ő nem kért segítséget, de tudom, hogy számára is ez egy hatalmas anyagi teher. Mind tudjuk, hogy egy temetés nem egy olcsó dolog, főleg nem egy éppen az életét elkezdő fiatalnak. Így ezúton szeretnék egy gyűjtést szervezni Öcsi temetési költségeire” – olvasható a posztban. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az elhunyt fiú

Kiemelt kép: