Gyűjtés indult a Nádudvaron üzemi balesetben meghalt 18 éves fiú temetésére. Ahogy arról már beszámoltunk, a fiatal tragikus körülmények között vesztette életét, most pedig 20 éves bátyjára hárul a szörnyű teher, hogy megszervezze a temetést.

18 éves fiatal halt meg

Ahogy arról beszámoltunk, borzasztó tragédia történt egy nádudvari üzem telephelyén: a helyszínről származó információk szerint baleset következtében életét vesztette egy 18 éves fiatal. A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés miatt indított eljárást. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A kórházban hunyt el

Az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a fiatal férfit életveszélyes állapotban, helikopterrel szállították kórházba a hétfői baleset helyszínéről. A Debreceni Egyetem sajtóközpontja rossz hírt közölt: a sérült az egyetem klinikai központjában a gyors és szakszerű orvosi ellátás ellenére elhunyt.

A Budapest és Környéke hírportált az erősebb napokon már százezrek olvassák. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint a Telex, Origo, Index, Blikk, az RTL és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most te is minket olvasol! A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Büntetőeljárás indult

A rendőrség halált okozó, foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés vétség elkövetésének gyanúja miatt indított büntetőeljárást az üggyel kapcsolatban.

Gyűjtést indítottak

A férfi egyik ismerőse a Facebookon osztotta meg, hogy a temetést az áldozat 20 éves bátyjának kell intéznie, mely igencsak nagy anyagi terhet jelent számára. Épp ezért egy gyűjtést szerveztek számára.

„Nem ezt érdemelte”

„Kedves Nádudvariak/ Mindenki! Sokan értesülhettetek a tegnapi nádudvari „Durizolban” történt szörnyű balesetről. Sokan ismerhették Lacit nekünk csak „Öcsi”, egy jó szívű, vidám srác volt, aki az utolsót is odaadta volna bárkinek. Mióta ismerem, folyton dolgozott, mindegy volt hogy hol csak pénzt keressen, ezért is jutott el erre a helyre, ami a végzetet jelentette a számára. Nem ezt érdemelte! Előtte állt az élet…” – kezdődik a szívszorító bejegyzés.

A bátyja szervezi a temetést

„Most a 20 éves bátyjára Tomira hárult az a szörnyű teher, hogy a saját testvére temetését szervezze meg. Ő nem kért segítséget, de tudom, hogy számára is ez egy hatalmas anyagi teher. Mind tudjuk, hogy egy temetés nem egy olcsó dolog, főleg nem egy éppen az életét elkezdő fiatalnak. Így ezúton szeretnék egy gyűjtést szervezni Öcsi temetési költségeire” – folytatódik a poszt.

Így segíthet

„Aki szeretne bármilyen módon segíteni kérem, hogy vegye fel velem a kapcsolatot. Bankszámlaszám: Froner Tamás 1177338402886701 IBAN : HU55117733840288670100000000. Kérem, hogy aki utal közleményben írja oda hogy „Adomány”” – zárul a bejegyzés.

Esélye sem volt

A BudaPestkörnyéke.hu számolt be arról, hogy egy teherautó lecsapódó rámpája zúzott halálra egy férfit az utcán a Pest vármegyei Diósdon. A szörnyűséget a helyszínről származó információk szerint a munkás párja is végignézte. A brutális baleset sokkolta a helyieket, ami történt, az még az erős idegzetűeknek is sok volt. Később kiderült, hogy három férfi próbált egy markolót leemelni a teherautóról, amikor a rámpa rácsapódott az egyikükre és teljesen összezúzta a testét.   A 38 éves munkásnak esélye sem volt arra, hogy ezt túlélje, azonnal szörnyethalt.

Egy parkoló bővítésén dolgoztak

A munkások egy parkoló bővítésén dolgoztak. A Tények úgy tudja: egyikük sem volt bejelentve, és a munkavédelemről sem gondoskodtak. Ezért nem csak a rendőrség, hanem a munkaügyi hatóság is vizsgálatot indított a tragédia után. A BudaPestkörnyéke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: az elhunyt fiú. Fotó: Facebook