Korda György és Balázs Klári eddig bírta, hogy egy két éve működő csoport minden koncertjüket videóra rögzíti, amit aztán pénzért árulnak. A házaspár nem szeretné, hogy a nevüket felhasználva csapják be a rajongóikat, ezért jogi útra terelik az ügyet.

Facebookon számolt be róla

Pár napja számolt be Balázs Klári a Facebook-oldalán arról, hogy tudomásukra jutott, hogy egy bizonyos csoport csak azért jár a koncertjeikre, hogy azt felvegyék, majd DVD vagy egyéb formában értékesítsék. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nem adják hozzá a nevüket

„Mi ezekhez az anyagokhoz a nevünket nem adtuk és nem adjuk! A minőségért és semmi egyébért felelősséget nem vállalunk! Kérjük, akik ilyen DVD-t vagy CD-t vásárolt nálunk ne reklamáljanak!” – folytatta az énekesnő.

Napi 300 ezer érdeklődő olvasó! A BudaPestkörnyéke.hu a 11. legolvasottabb hírportál lett Magyarországon. Részletek itt. Közben ne hagyd ki a napi programajánlatunkat sem, mert Budapesten és környékén mindig történik valami. Ide kattintva megnézem a friss programokat.

 

 

Nincs könnyű dolguk

Balázs Kláriék szerint a szervezetten működő elkövetők ellen nem könnyű még a jog eszközeivel sem fellépni, de mindenesetre megpróbálják – írja a Bors.

Pár ezért forintért árulják

„A napokban kaptam egy fülest, hogy kéz alatt árulják a koncertfelvételeinket. Pár ezer forintot kérnek egy nagyon rossz minőségű, remegő kézzel felvett anyagért, de sajnos még így is vannak olyanok, akik szívesen megveszik. Őket sajnálom igazán! Mert nem azt kapják a pénzükért, amit érdemelnének” – mesélte Balázs Klári.

Minden koncerten ott vannak

A Korda házaspár arról is beszámolt, hogy több tagból álló csoport áll az illegális üzlet hátterében, Klári elmondása szerint ráadásul minden koncerten ott vannak: „Tudom, hogy hihetetlennek tűnik, de eljönnek az összes koncertünkre, az ország végébe is csak azért, hogy rögzíthessék a bulit”.

Az első sorban állnak

A csoport tagjai általában az első sorban helyezkednek el, végig kamerával a kezükben. A házaspár többször is rájuk szólt már finoman, de ugyanúgy rögzítik tovább a koncertet.

Fellépnek ellenük

Korda Györgyék úgy döntöttek, hogy fellépnek az illegális tevékenységet folytató csoport ellen és jogi útra terelik az ügyet, a céljuk pedig az, hogy ne csaphassák többé be a rajongóikat.

Mindent megtesznek

„Jogi útra tereljük az ügyet, bár még így sem lesz könnyű véget vetni ennek a dolognak. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy ne károsíthassák meg sem a nézőinket, sem minket” – zárta mondandóját az énekesnő. A BudaPestkörnyeke.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Korda házaspár – Forrás: BPK