A Muzikum Klub humanitárius segélykoncerttel készül neves fellépőkkel, a Jókai Anna Szalonban a PetersPlanet Könyvklub az Ukrajna című könyvet mutatja be. Az Aranytízban a Tekinettek című filmet nézhetjük meg a Magyarság Filmklub keretében, a RAM Színház by Freelusion a János vitézt tűzi műsorra. A Kozák téri Közösségi házban a talajmegújításról és a mézbogyó szerepéről hallhatunk előadást. Március 17-én indul a tíznapos Dining City Étterem hét top éttermekkel, egységáras menüvel.

Blues for Peace a Muzikumban

Humanitárius segélykoncert az ukrajnai menekültek megsegítésére. A magyar blues-szakma legkiválóbb előadói rendhagyó programmal kívánnak segíteni a rászorultakon. A koncert teljes bevételét az előadók és a Muzikum Klub a Magyar Baptista Szeretetszolgálat jószolgálati tevékenységére ajánlja fel.

A fellépők listája folyamatosan bővül

Közreműködnek: Blue sPot, Bluestone, Chuck Berry emlékzenekar, Delta Bastards, Éles Gábor Trió, Gál Csaba Boogie, Harakyru Band, Hendrix Project, Jack Holler, Joan Smith & The Jean Does, Kontor Horvath Acoustic, Marlboro Man, Muddy Shoes, Redbreast Wilson & Szász Ferenc Duó, Stoned – 100% Rolling Stones, Vidám Jack, Vintage Voices, Whu.

Köszönjük, hogy a forgalmas napokon már 300 ezren olvastok minket! Ezzel Magyarország Top 15 hírportálja közé került a BudaPestkörnyéke.hu – részletek itt.

 

Humanitárius segélykoncert

Tekintetek az Aranytízben

A Magyarság Filmklub vetítése az Aranytízben dr. Kucsera Ferenc emlékére. A film egy tragikus éjszaka története. Két eszme, két elme összecsapása.

Magyarság Filmklub

János vitéz a RAM Színházban

Élőzenés táncköltemény két felvonásban, közreműködnek: Szirtes Edina „Mókus” és Ferenczi György 1-ső Pesti Rackák.

RAM Színház by Freelusion

Talajmegújítástól a mézbogyóig a Kozák téri Közösségi Házban

Az előadó a magyarországi talajmegújító tanácsadók egyike. A folytonos forgatás során talajaink kimerülnek, a műtrágyák pedig kiölik az életet adó mikroorganizmusokat a talajból. Regenerálni a talajt növényekkel, élő gyökerekkel és mikrobiális élettel lehet. Vincze Ambrus nemcsak a talaj, hanem egy kiskertekben is elférő különleges növény, a nagy antioxidánstartalmú mézbogyó „nagykövete” is. Elmondja a növények tápanyagokban gazdag, élő talajokba ültetésének összes fortélyát a csütörtök esti előadáson a XV. kerületi közösségi házban.

Biokerti fortélyok

PetersPlanet Könyvklub – Ukrajna a Jókai Anna Szalonban

Márciusban a PetersPlanet Könyvklubban Ukrajnáról fog szólni beszélgetni. Szűcs Péter vendége az elsőkötetes Vonnák Diána, a Látlak című novelláskötet szerzője lesz. 

Dining City Étterem hét kezdődik

Március 17 és 27 között háromfogásos menük egységes áron top éttermekben. A Budapest és környéke étteremkínálatát ITT találják. Asztalfoglalás szükséges!

Ingyenes programajánló

A BudaPestkörnyéke.hu hírportált az akkreditált magyar reklámpiaci mérés (Gemius) szerint a forgalmas időszakokban már naponta 220 ezren olvassák. A programajánlókat tehát nálunk tényleg sokan látják. Jó hírünk van! Ha neked is van programajánlatod, szervezel egy rendezvényt, az éttermed új étlappal rukkolt elő, küld el nekünk az infókat és ingyen megjelentetjük, hogy tényleg sokan tudjanak róla. Fontos és hasznos infók programszervezőknek itt!

Kiemelt kép: Facebook/muzikum